Copy
Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven?
Kijk dan op de online versie
Blini Reizen Nieuwsbrief
Rusland in de winter

Winter in Rusland

De lange, koude winter hoort bij Rusland zoals water bij Nederland. Het is een bijzondere periode om het land te bezoeken, waarin je alle clichés over het land tegen komt: een witte deken die alles bedekt, knerpende voetstappen in de sneeuw, helderblauwe lucht met een stralende zon, geklingel van kerkklokken over bevroren rivieren, kerkjes met gekleurde uivormige koepels
Lees meer...
Beurs voor bijzondere reizen

Beurs voor Bijzondere Reizen

Op 7 en 8 januari 2012 vindt in de Beurs van Berlage in Amsterdam de Beurs voor bijzondere reizen plaats. Deze nieuwe vakantiebeurs opent haar deuren voor een publiek dat vooral geïnteresseerd is in kwaliteit en maatwerk. De reisorganisaties die zich op deze beurs presenteren richten zich rechtstreeks tot de klant, zonder tussenkomst van agenten of bureaus.
Lees meer...
Studiereis  Georgië en Armenië

Studiereis Armenië&Georgië

Begin november bezocht Blini weer twee van haar favoriete landen: Georgië en Armenië. De korte reis was georganiseerd door de Poolse luchtvaart-maatschappij LOT en bedoeld om contacten te leggen en beide landen beter te leren kennen.
En hoewel we al meer dan eens in Armenië en Georgië zijn geweest, kwamen we weer enthousiast en vol nieuwe ideeën terug.
Lees meer...
Lviv

EK in de Oekraïne: Lviv

Volgend jaar organiseert de Oekraïne samen met buurland Polen het EK voetbal, voor Blini een reden om extra aandacht te besteden aan dit voor velen onbekende land. In dit nieuwsbericht zetten we Lviv in het zonnetje, een van de gaststeden en tegelijk een van de mooiste en gezelligste steden van het land.
Lees meer...
120 jaar Trans-Siberië Express

Transsiberische Spoorlijn 120 jaar

Al in 1891 gaf tsaar Alexander III het bevel tot de aanleg van wat nu de langste en beroemdste spoorlijn ter wereld is: de Transsiberische Spoorlijn.
120 jaar later organiseert Blini treinreizen die vanaf Moskou over deze spoorlijn naar het oosten voeren. Je reist over eindeloze vlaktes en ervaart het lege en uitgestrekte Rusland.
Op onze website vind je drie voorbeeldreizen.

Lees meer...
Centraal Azië

Centraal-Azië

Blini Reizen heeft een nieuwe bestemming in het aanbod: Turkmenistan!
Dit Centraal-Aziatische land is een van de minst bekende en minst bezochte landen ter wereld. Gastvrij, met een lange, rijke geschiedenis en vol tegenstellingen, tussen stad en platteland, modern en traditioneel: Turkmenistan is een must voor de avontuurlijke reiziger.
Lees meer...

Over Blini

Blini Reizen verzorgt reizen naar de landen van de voormalige Sovjet-Unie. Individueel en op maat. Geheel verzorgd of met veel vrijheid. Naar bekende en onbekende hoogtepunten. Blini Reizen bezit de kennis, de ervaring, het enthousiasme en de lokale contacten om jouw ideale reis te organiseren.
Copyright © 2011 *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
Email Marketing Powered by MailChimp