16 februari: Restaurant Day in Helsinki

HelsinkiBezoek Helsinki, een nieuwe Blini-bestemming, op 16 februari 2014, tijdens de Restaurant Day! Op deze dag kan iedereen vanuit zijn huis, tuin, park, enz. een pop-restaurant runnen. Helsinki was de stad waar het allemaal begon, dus extra leuk om tijdens deze dag hier te verblijven.

Blini biedt Helsinki, niet meer dan een boottocht van Tallinn of een treinreis van Sint-Petersburg, aan in combinatie met Rusland of de Baltische landen. Voor meer informatie zie de beschrijving op de website.

Van de website van Restaurantday.org:
“Een eetfestival waarop iedereen een restaurant voor één dag kan openen.
Restaurant Day is een voedselfestival dat georganiseerd wordt door duizenden mensen die wereldwijd ééndagsrestaurantjes openen en bezoeken. Restaurant Day brengt mensen bij elkaar door iedereen de kans te geven voedsel, ervaringen, plezier en leefruimtes te delen met een ander. Het wereldwijde evenement wordt georganiseerd vrijwilligers, die onder andere ook deze website onderhouden. Alle hobbykoks zijn zelf verantwoordelijk voor alle acties en gevolgen die ontstaan door het runnen van hun eigen pop-up restaurant.”

Heb je vragen of wil je een offerte voor een reis op maat ontvangen? Wij adviseren je graag! Vul het
offerteformulier in of neem contact met ons op via 030-3040031 of info@blinireizen.nl.