Aanbieding: Stedentrip Lviv

Koffiehuis in Lviv

De stad Lviv is zonder twijfel een van de meest charmante en sfeervolle steden van Oekraïne. Het centrum vol oude kerken en koopmanshuizen staat terecht als werelderfgoed op de Unesco-lijst. Stadsparken, brede boulevards vol bomen, een autovrij centrum en de vele koffiehuizen en restaurants maken dat Lviv populair is bij al onze reizigers.

Ontdek Lviv zelf met deze speciale aanbieding voor een 3-daagse stedentrip à € 330,- p.p.

De oude binnenstad is uitstekend bewaard gebleven en is dan ook als werelderfgoed erkend.
Lviv kun je het beste te voet ontdekken. Rondwandelend over de keienstraatjes kom je langs kerken en oude koopmanshuizen. Het centrum is autovrij en de rammelende Sovjet-trams voegen alleen maar toe aan de sfeer. Een van de leukste activiteiten in Lviv is het kijken naar mensen. Zoek aan het einde van de middag een plekje op een van de vele terrasjes (of in een van de sfeervolle koffiehuizen) en kijk hoe de halve stad langs komt flaneren.

Je vliegt met Ukraine International Airlines, met heen en terug een overstap in Kiev. Bij aankomst op de luchthaven word je opgewacht en naar je hotel gebracht. Hotel Dnistr (4****) ligt aan de rand van het centrum en de meeste kamers hebben een prachtig uitzicht over de oude binnenstad.

De kosten bedragen € 330,- p.p. Hierbij zijn inbegrepen: vluchten, luchthavenbelastingen, twee nachten logies en ontbijt en transfer bij aankomst.
Vind je twee nachten te weinig? Voor een meerprijs van € 30,- p.p. boek je een extra nacht bij.
Zoek je een bijzonder en luxe hotel in Lviv? Voor € 60,- p.p. per nacht extra slaap je in het boutique hotel Leopolis.
Wil je de reis verlengen met een nachtje in fascinerend Kiev? Voor € 65,- p.p. regelen wij een transfer en een nacht in hotel Ukraina, midden in het centrum.

Prijzen zijn per persoon en op basis van 2 personen. Boeken voor 5 december 2012 en reizen tussen 5 december en 19 december 2012 en 10 januari en 31 maart 2013. Exclusief reserveringskosten.

Meer informatie over Lviv en reizen naar de Oekraïne vind je op onze informatiepagina over de Oekraïne.

27 november 2012