Baltische Hoofdsteden & Sint-Petersburg in 10 dagen

Baltische Hoofdsteden & Sint-PetersburgNieuw: één stedenreis, vier prachtige steden, elk met hun eigen karakter en sfeer.

Je begint in Vilnius, de barokke hoofdstad van Litouwen. Vanaf daar reis je per comfortabele lijnbus naar Riga. De hoofdstad van Letland combineert een middeleeuws centrum met de grootste verzameling art nouveau-architectuur van Europa. Een volgende busreis brengt je naar de hoofdstad van Estland: het gemoedelijke Tallinn. Als je door het oude ommuurde centrum over de keienstraatjes slentert, waan je je al snel in een tekening van Anton Pieck.

Het hoogtepunt van deze stedenreis is bewaard tot het einde: Sint-Petersburg. Je bereikt de mooiste stad van Rusland weer per comfortabele lijnbus. Je hebt vervolgens twee volle dagen voor deze romantische stad aan de oevers van de Neva. En die tijd heb je ook nodig, voor de uitstekende musea, de prachtige paleizen binnen en buiten de stad en om een idee te krijgen van het Russische leven.

Meer weten over deze reis? Neem dan een kijkje op de pagina met het dagschema en de uitgebreide dag-tot-dag beschrijving. Natuurlijk kan deze reis naar eigen wens worden aangepast en uitgebreid.

Wil je advies over deze reis of wil je een offerte voor een reis op maat ontvangen? Wij adviseren je graag! Vul het offerteformulier in of neem contact met ons op via 030-3040031 of info@blinireizen.nl.

3 september 2015
Bijgewerkt: 10 november 2022