Beurzen voor Bijzondere Reizen 2015

Beurs voor Bijzondere Reizen Amsterdam 
Terugkijkend: in januari stonden we voor de 4e keer op de Vakantiebeurs voor Verre Reizen in Amsterdam en voor het eerst op dezelfde beurs in Maastricht. En net als voorgaande jaren was het weer een groot succes. We bemerkten een groeiende belangstelling in onze bestemmingen en het soort reizen dat wij organiseren.

Verder was het erg leuk dat verschillende mensen die al met ons pad waren geweest bij onze stand langskwamen om gedag te zeggen, en te vertellen over hun reizen. Met veel van onze reizigers hebben we alleen telefonisch of per mail contact, en dan is het leuk om een keer het gezicht achter het emailadres te zien en direct te kunnen horen over de reiservaringen.
We zien jullie graag volgend jaar (weer) bij onze stand!


Amsterdamse VakantiebeursIn Amsterdam vindt in het weekend van 10 & 11 januari 2015 alweer voor de vierde keer de Beurs voor Bijzondere Reizen plaats. In de Beurs van Berlage, een prachtige en sfeervolle locatie, vind je met name de kleinere, gespecialiseerde reisorganisaties.
Twee weken later (op 24 & 25 januari) wordt de Vakantiebeurs voor Bijzondere Reizen gehouden in Maastricht, vooral voor reizigers uit het zuiden van Nederland en uit België. De locatie is MECC dat direct aan de A2 en op 200 meter van station Maastricht Randwyck ligt.

Blini is beide weekenden van de partij om je plannen door te spreken, persoonlijk kennis te maken of gewoon je te inspireren met onze verhalen en fotoboeken.

In Amsterdam vind je ons in de Effectenbeurs-zaal, stand 77. In Maastricht staan we op het binnenplein, het standnummer is 59.
Wil je op pad naar Centraal-Azië of en ben je speciaal geïnteresseerd in Oezbekistan & de Pamir Highway en/of Turkmenistan?

In Amsterdam geven we twee presentaties over deze regio: op zaterdag 10 januari om 13:00 in de Albert Verweij-kamer en op zondag 11 januari, ook om 13:00 uur, in de Mendes da Costa-kamer.
In Maastricht geven we dezelfde presentatie: op zaterdag 24 januari om 13:00 in Zaal 1 en op zondag 25 januari om 12:00 uur in Zaal 3.

1 april 2015