Beurs voor Bijzondere Reizen 2018

Amsterdamse VakantiebeursIn Amsterdam vindt in het weekend van 6 & 7 januari 2018 alweer voor de zevende keer de Beurs voor Bijzondere Reizen plaats. In de Beurs van Berlage, een prachtige en sfeervolle locatie, vind je met name de kleinere, gespecialiseerde reisorganisaties.

Blini is al vanaf het begin aanwezig en is ook in januari weer van de partij om je plannen door te spreken, persoonlijk kennis te maken of je gewoon te inspireren met onze verhalen en fotoboeken.

Net als voorgaande jaren vind je ons in stand 77 in de Effectenbeurs-zaal, bij binnenkomst de grote zaal links in de hoek.

Wil je op pad naar Centraal-Azië of ben je speciaal geïnteresseerd in Oezbekistan & de Pamir Highway en/of Turkmenistan? Kom dan naar een van de presentaties die Wouter geeft over deze regio: op zaterdag van 16:00-16:25 in de Berlage-zaal en op zondag van 13:30-13:55 in de Roland Holst-zaal.

We zien jullie graag (weer) bij onze stand!

Kans maken op een gratis toegangskaart (max 1 per persoon)? Stuur dan een email met de reden waarom je de beurs wilt bezoeken naar info@blinireizen.nl. De eerste 15 belangstellenden krijgen een ticket per email toegestuurd.

4 januari 2018

Foto onder gemaakt op de beurs van 2017

Terugblik Beurs voor Bijzondere Reizen Amsterdam 2017