Beurs voor Bijzondere Reizen 2020

Amsterdamse VakantiebeursIn Amsterdam vindt in het weekend van 11 & 12 januari 2020 alweer voor de negende keer de Beurs voor Bijzondere Reizen plaats. In de Beurs van Berlage, een prachtige en sfeervolle locatie, vind je met name de kleinere, gespecialiseerde reisorganisaties.

Blini is al vanaf het begin aanwezig en is ook in januari weer van de partij om je plannen door te spreken, persoonlijk kennis te maken of je gewoon te inspireren met onze verhalen en fotoboeken.

Net als voorgaande jaren vind je ons in de Effectenbeurs-zaal, bij binnenkomst de grote zaal links in de hoek. We staan op dezelfde plek als anders, het standnummer is deze keer 58.
Frans, onze medereiziger en senior-adviseur, is beide dagen aanwezig om te vertellen over zijn persoonlijke ervaringen, vaak aan de hand van zijn eigen fotoboeken. Ook Matthijs en Astrid, beiden met veel ervaring in de reiswereld, zijn dit jaar aanspreekpunt in de Blini-kraam.

Wil je op pad naar de Kaukasus? Kom dan naar een van de presentaties die Wouter geeft over deze regio: op zaterdag en zondag – van 14:00-14:25 uur – vertelt hij over Armenië & Georgië.
Wanneer Centraal-Azië je interesse heeft dan kun je op zaterdag en zondag om 14:30-14:55 uur plaatsnemen, hij vertelt dan over onze reizen naar de 5 ‘stan’-landen.
Alle presentaties vinden plaats in de grote Veiling-zaal.

We zien jullie graag (weer) bij onze stand!

Kans maken op een gratis toegangskaart (max 2 per persoon)? Stuur dan een email met de reden waarom je de beurs wilt bezoeken naar info@blinireizen.nl. De eerste 10 belangstellenden krijgen volgende week een ticket per email toegestuurd.

25 december 2019

De foto’s bij dit bericht zijn gemaakt bericht tijdens de Beurs voor Bijzondere Reizen in Amsterdam (Wouter, Irene, presentatie Veilingzaal, Frans & Martine)

Beurs van Berlage Amsterdam: Wouter & Irene
Beurs van Berlage Amsterdam: Wouter & Frans
Beurs van Berlage Amsterdam: presentatie Veilingzaal
Beurs van Berlage Amsterdam: Martine in gesprek met klanten