Blini naar reisbeurs India

Eten is een belangrijk onderdeel van een reis naar IndiaAfgelopen dagen was Blini present op de negende editie van de Kerala Travel Mart, een grote reisbeurs gehouden in de stad Kochi in het zuiden van India. Op deze reisbeurs presenteren hotels, resorts, homestays en andere aanbieders zich aan de reiswereld. De beurs is daarmee voor Blini een mooie gelegenheid om op de hoogte te blijven van de toeristische ontwikkelingen in Kerala. Zoeken naar nieuwe hotels en interessante plaatsen en gebieden om op te nemen in ons reisaanbod is niet de enige reden voor ons bezoek aan de KTM.

Want natuurlijk is op en rond de reisbeurs ook voldoende tijd om te praten met onze agent en bestaande lokale contacten, over de samenwerking en over nieuwe plannen. De persoonlijke contacten worden meestal aangehaald tijdens een goed en gezellig diner. De havenstad Kochi is een prima decor voor een dergelijke beurs. Het eiland Fort Cochin is een sfeervolle wijk voor een wandeling: panden uit de tijd van de Hollandse VOC, eeuwenoude Chinese vissersnetten, een veld waar jeugd cricket speelt en nauwelijks verkeer. En het is altijd leuk een tochtje te maken met een van de veerboten die tussen de verschillende stadsdelen heen en weer varen.

Na afloop van de beurs trekt Wouter verder voor een korte studiereis. Deze zal hem naar het noorden voeren: via de plaatsen Trissur en Kalikut naar de groene heuvels van de regio Wayanad. Hij sluit af in de deelstaat Karnataka, waar hij de stad Mysore en de oude monumenten van Belur en Halebid bezoekt. Het idee is dat Wouter vol nieuwe kennis, met nieuwe ideeën en met hernieuwd enthousiasme voor het fascinerende India terugkomt.

Geïnteresseerd om zelf die kant op te gaan? Op onze facebook-pagina vind je een selectie van onze foto’s van 2 jaar geleden in het Kerala-album 2014, toen we de reisbeurs ook bezochten.

Heb je vragen of wil je een offerte voor een reis op maat ontvangen? Wij adviseren je graag! Vul het offerteformulier in of neem contact met ons op via 030-3040031 of info@blinireizen.nl.

1 oktober 2016

De foto’s bij dit bericht zijn gemaakt door Wouter die nu in Kerala is.

Het pontje naar het beursterrein
Het pontje naar het beursterrein