CGH Earth hotels

Coconut Lagoon in Kumarokom, KeralaTijdens ons korte, recente bezoek aan Kerala hebben we veel tijd en aandacht besteed aan het uitgebreide aanbod van hotels in de groene deelstaat in het zuiden van India. Over de hotels van CGH Earth waren we zo enthousiast dat we er graag wat meer over vertellen

Meestal zijn we bij Blini wat huiverig om hotels van ketens te gebruiken. Het voordeel van hotelketens is dat je zeker bent van een bepaalde standaard, maar vaak gaat dit ten koste van karakter en persoonlijke service. Over CGH Earth kunnen we echter alleen maar enthousiast zijn.

Tijdens onze inspectietour hebben we overnacht in CGH Earth hotels: Coconut Lagoon in de backwaters, Spice Village in de heuvels bij Periyar en Marari Beach aan het strand ten zuiden van Kochi. Ook onze backwatercruise vond plaats in een houseboat van CGH Earth. Daarnaast hebben we nog twee CGH-hotels in Fort Cochin bekeken.

Elke keer werden we blij verrast de sfeer, het comfort en het oprechte enthousiasme van het personeel. Ook over alle activiteiten die de hotels organiseren waren we erg te spreken. Afhankelijk van de locatie zijn er yoga-lessen, vogelkijkwandelingen, cruises, kookcursussen en nog veel meer. Bovendien lopen de hotels voorop op het gebied van duurzaamheid.

We hebben voor onze duurdere hotelklasse II dan ook besloten waar mogelijk gebruik te maken van de CGH Earth hotels. Dat geldt niet alleen voor Periyar, Marari en de backwaters in Kerala maar ook voor Pondicherry en Chettinad in Tamil Nadu.

Op onze facebook-pagina vind je een selectie van onze foto’s in het Kerala-album.

Heb je vragen of wil je een offerte voor een reis op maat ontvangen? Wij adviseren je graag! Vul het offerteformulier in of neem contact met ons op via 030-3040031 of info@blinireizen.nl.

CGH Earth Houseboat