De bergen achter Sotsji

Op reis door de KaukasusJelle Brandt Corstius is een reisjournalist die we onze reizigers graag aanbevelen. Ter voorbereiding op hun reis naar de voormalige Sovjet-Unie of India, of gewoon als smaakmaker voor degenen die nog niet precies weten wat hun bestemming wordt.

Vanaf zondag 26 januari (Ned. 2, 20:15) neemt hij ons in een nieuwe serie weer mee op pad, ditmaal door de Kaukasus. In de serie De bergen achter Sotsji doet hij o.a. Georgië en Armenië aan. De serie eindigt in Bakoe, de hoofdstad van Azerbeidzjan.

Jelle Brandt Corstius maakte eerder twee uitstekende documentaire series over Rusland, via de volgende links kun je ze online bekijken: Van Moskou tot Moermansk en Van Moskou tot Magadan.

En vorig jaar was hij in India. Waar hij eerder als kenner Rusland probeerde uit te leggen, probeert hij nu als vreemdeling India te begrijpen. Ter voorbereiding leerde hij Hindi, en reisde vervolgens maandenlang door India. Tijdens de serie Van Bihar tot Bangalore vertelt hij hierover op de voor hem bekende sympathieke en open wijze.

25 januari 2014