De Blini

Waarom Blini Reizen?De Blini is een typisch Russisch pannenkoekje dat je belegt met je favoriete ingrediënten: met groente en aardappels, met vis of vlees of je maakt een zoete variant met honing en zure room. Je kunt ‘m net zo overdadig maken als je wilt: de ene keer aardappels en kaas, de andere keer zalm of kaviaar.
Waarom dan de naam “Blini Reizen“? Omdat de Blini symbool staat voor onze werkwijze. Je kunt je reis naar eigen wens samenstellen uit onze ‘ingrediënten’: natuur, cultuur, strand; trein, self-drive of auto met chauffeur; eenvoudig of luxe; het is (bijna) allemaal mogelijk.

Altijd op maat
Blini Reizen verzorgt reizen naar de landen van de voormalige Sovjet-Unie én India, Sri Lanka & Iran. Individueel en op maat. Geheel verzorgd of met veel vrijheid. Naar bekende en onbekende hoogtepunten. We hebben de kennis, de ervaring, het enthousiasme en de lokale contacten om jouw ideale reis te organiseren.

De Blini is populair in de meeste landen van de voormalige Sovjet-Unie: je vindt ‘m bij het ontbijtbuffet, het eetstalletje op de hoek en op de menukaart van de beste restaurants. Dus als deze regio je reisdoel is kom je ‘m vast een keer tegen…

Kijk voor ons complete aanbod van bestemmingen op onze website. N.B.: de hier genoemde reizen zijn altijd voorbeelden waarvan we denken dat ze een mooi uitgangspunt vormen voor een rondreis of stedentrip.
Wil je advies over een bepaalde route of wil je een offerte voor een reis op maat ontvangen? Wij adviseren je graag! Vul het offerteformulier in of neem contact met ons op via 030-3040031 of info@blinireizen.nl.