De Scholtens op reis: Oezbekistan & Tadzjikistan

de familie Scholten op reisAl scrollend door ons foto- en videoarchief beleven we gemaakte reizen opnieuw. En ook inzendingen van onze reizigers komen daarbij voorbij. Helemaal vrolijk werden we weer van de aanstekelijke muziekvideo van Machiel, gemaakt tijdens een familiereis door Centraal-Azië.
Augustus 2017 maakte de familie Scholten (vader, moeder, 3 zonen en een dochter) een rondreis door Oezbekistan en Tadzjikistan. Na terugkomst in Nederland schreven ze o.a. het volgende: “Wij hebben een geweldige reis gehad! Het was een heel avontuur. Alles was TOP geregeld door jullie!

Met de feedback kwam ook een link naar een Youtube-filmpje, gemaakt door zoon Huib. Wil je ook naar Oezbekistan of de Pamirs, neem dan 5 minuten de tijd om deze prachtige impressie van twee zo verschillende landen te bekijken.
In het filmpje zie je regelmatig lokale muziekinstrumenten voorbijkomen, dit heeft vast iets te maken met de interesse van broer Machiel. Hij schrijft “Ik ben ook muzikant en ik heb tijdens die reis beelden geschoten voor mijn videoclip. In de clip zie je verschillende iconische plekken van Oezbekistan en Tajikistan, wat een mooi beeld van deze landen geeft“. Benieuwd naar de muziek die Machiel maakt? Zie zijn website Rum for Breakfast.

Wil je ook richting Centraal-Azië? Kijk dan voor meer informatie op onze Oezbekistan en Tadzjikistan-pagina’s. Heb je vragen of wil je een offerte voor een reis op maat ontvangen? Wij adviseren je graag! Vul het offerteformulier in of neem contact met ons op via 030-3040031 of info@blinireizen.nl.

29 november 2017
herplaatst: 27 februari 2021

NB: de foto’s & filmpjes in dit bericht zijn gemaakt door Machiel & Huib Scholten.

de familie Scholten op reis

de familie Scholten op reis