Fileleed

MongoliëDe dagelijkse files of de overvolle treinen in Nederland helemaal zat? Geen zicht op verbetering in het nieuwe jaar? De gedachte dat je een reis in het vooruitzicht hebt naar Mongolië, het dunst bevolkte land ter wereld, kan al lucht geven. Waardoor je de komende maanden misschien net wat relaxter in de auto of de trein stapt…

Geïnteresseerd? Ideeën vind je op de pagina met onze Mongolië-reizen, waaraan we recent een nieuwe 9-daagse reis hebben toegevoegd.

Cynthia en Marjon reisden 2 jaar geleden (in mei) met ons naar Mongolië en waren erg enthousiast over dit ‘lege’ land, zie delen uit hun evaluatie hierna. “Mongolië was voor ons een super mooie en fijne reis! We zijn erg tevreden over de hele organisatie door Blini en ook over de agent ter plekke.
De chauffeur was ook erg goed. Ervaren, rustig. Gewoon een prettige man waar we ons goed bij voelden. Heel belangrijk. Hij sprak geen woord Engels maar toch konden we prima met hem communiceren en soms ook via andere mensen (in de Ger kampen) die wel Engels spraken.
De Ger kampen waren super, o.a. bij Bayanzag: super gastvrij, lieve mensen. Goed eten. Op verzoek werd er nog een houtkachel in onze tent geplaatst en aangestoken. Het was namelijk nog best koud!
De tijd van het jaar was prima. De eerste drie nachten zaten we alleen in de Ger kampen dus super de luxe. Nog geen andere toeristen. Ook wat betreft het weer was het prima. De avonden en nachten nog koud (maar dan heb je dus lekker een houtkachel). Heel wisselend weer: van fris naar dagen van 27 graden. Dus een dik jack hadden we zeker de eerste week nog wel nodig. In de Gobi hebben we wel een flinke zandstorm meegemaakt maar de volgende dag was het weer helder en rustig.
Kortom: we hebben prachtige herinneringen aan deze reis! Dank daarvoor.

Wil je een offerte voor een reis op maat ontvangen? Wij adviseren je graag! Vul het offerteformulier in of neem contact met ons op via 030-3040031 of info@blinireizen.nl.

24 december 2016

De foto’s hieronder zijn van Cynthia en Marjon.

In Cynthia & Marjon in Mongolië