Fotalbum: Oezbekistan & de Pamirs

Dia-serie: de Pamir HighwayDit fotoalbum van eigen reisfoto’s geeft een prachtig beeld van een van onze meest spectaculaire reizen, de Pamir Highway. Het album start met de oude karavaansteden van buurland Oezbekistan, die een boeiende aanvulling vormen op de ongerepte natuur van Tadzjikistan. En vanaf pagina 35 krijg je een mooi beeld van deze spectaculaire route langs het Dak van de Wereld.

De komende maanden zullen we meer fotoseries op onze site plaatsen. Kom dus regelmatig kijken of blijf op de hoogte via onze facebook-pagina.

Met dit fotoalbum reis je mee over het dak van de Wereld: de Pamir Highway. Een ontdekkingstocht door de adembenemende en indrukwekkende natuur van het Pamir-gebergte. Volg het spoor van oude karavanen en ervaar onderweg de cultuur en gastvrijheid van de Pamiri.

De soms eenvoudige voorzieningen, de hoogte, de wandelingen, de lange afstanden over onverharde wegen maken dit een vrij zware reis. De beloning is er echter naar: een ontdekkingstocht door een van de mooiste en meest ongerepte gebieden ter wereld.

Blini organiseert deze tocht als individuele reis. Kijk voor meer informatie op onze reizen naar Tadzjikistan-pagina.

Heb je vragen of wil je een offerte voor een reis op maat ontvangen? Wij adviseren je graag! Vul het offerteformulier in of neem contact met ons op via 030-3040031 of info@blinireizen.nl.

8 december 2012