Nieuw bij Blini: Kazachstan

Nieuw bij Blini: Kazachstan!Goed nieuws: ook Kazachstan zit nu in ons aanbod en hiermee hebben we eindelijk de voormalige Sovjet-Unie compleet! (voor de scherpslijpers onder ons: inderdaad ontbreken Zuid-Ossetië en Abchazië nog, maar om praktische en politieke reden blijft dat waarschijnlijk nog wel even het geval.)

Kazachstan vormt een goede aanvulling op alles wat de omringende landen te bieden hebben. Dat de visumplicht voor Nederlanders is afgeschaft, maakt een bezoek aan deze nieuwe bestemming alleen maar aantrekkelijker.

Kazachstan vormt een goede aanvulling op alles wat de omringende landen te bieden hebben, vooral door steden als Astana en Almaty en de bergen in het zuiden. Op onze website vind je drie voorbeeldreizen door het uitgestrekte Kazachstan:
• Een korte reis, ter introductie van Kazachstan en om te combineren met reizen door de andere landen van Centraal-Azië.
• Een combinatiereis Kazachstan en Kirgizië die zich vooral richt op de prachtige natuur van beide landen.
• ‘De 5 Stans’, Centraal-Azië compleet. Een reis door Kazachstan, Kyrgyzstan, Tadzjikistan, Oezbekistan en Turkmenistan.
Maar zoals altijd geldt ook voor de reizen door Kazachstan: we stellen graag een reis-op-maat voor je samen.

In oktober van dit jaar vloog Wouter naar hoofdstad Astana voor een eerste kennismaking met dit voor velen onbekende land. Na Astana was Alma-Ata aan de beurt, waar ook een bezoek aan de befaamde Medeo-ijsbaan op het programma stond. Vanaf Almaty reisde hij door naar de Kirgizische hoofdstad Bishkek. Van het eerste deel van de reis, tot aan de grens met Kirgizië, vind je een selectie van zijn foto’s in het Kazachstan-album.

Wil je advies over het reizen door Kazachstan of wil je een offerte voor een reis op maat ontvangen? Wij adviseren je graag! Vul het offerteformulier in of neem contact met ons op via 030-3040031 of info@blinireizen.nl.

16 december 2015