Nieuwe Kaukasus-reis van 23 dagen

Foto Kaukasus door Peter JanssenDe Kaukasus: Armenië, Georgië & Azerbeidzjan. Drie landen met elk hun eigen cultuur, geschiedenis, taal, bevolking, keuken en bijzonderheden. Een boeiende, diverse regio waar ongekend veel is te zien, te doen en te beleven.

Om recht te doen aan de Kaukasus hebben we nieuwe, langere reis samengesteld: deze voert je in 23 dagen van Bakoe naar Jerevan, door Azerbeidzjan, Georgië en Armenië. Als smaakmaker voor degenen die de regio nog niet kennen (of als voorbereiding op de reis) bevelen we graag de reisprogramma’s van journalist Jelle Brandt Corstius aan.
In de serie ”De bergen achter Sotsji” reist hij o.a. door Georgië en Armenië en eindigt in Bakoe, de hoofdstad van Azerbeidzjan.

Benieuwd naar onze 23-daagse Kaukasus-rondreis? Natuurlijk kan deze altijd naar eigen wens worden aangepast.
Heb je vragen of wil je een offerte voor een reis op maat ontvangen? Wij adviseren je graag! Vul het offerteformulier in of neem contact met ons op via 030-3040031 of info@blinireizen.nl.
Ter info: vanaf 25 maart 2018 is er twee keer per week een directe vlucht Brussel–Tbilisi met Georgian Airways.

De foto’s bij dit bericht zijn gemaakt door Peter Janssen die eerder met ons door de Kaukasus reisde. Hij schreef na thuiskomst: “Vandaag teruggekomen van de fantastische reis naar Baku & Tbilisi. Ik heb echt genoten, alles was prima geregeld, de vluchten, de aansluitingen, de transfers, de treinreis, de hotels. Afgelopen jaar was het Tbilisi en Yerevan, nu dus Baku en Tbilisi. De Kaukasus is een mooie regio met een fantastische mix van cultuur & religie. Het is een mooie ervaring geworden en ik zit al na te denken wat het volgende zou kunnen worden. Al heel lang en al heel hoog op mijn verlanglijst staat Iran, ik ga er nu serieus over nadenken.”
Hij maakte een mooi fotoverslag in kleur en zwart-wit (en is intussen ook met ons naar Iran geweest…)

3 februari 2018

Foto’s Kaukasus door Peter Janssen