Oekraïne in het nieuws

Oekraïne is de laatste maanden uitgebreid in het nieuws geweest. Blini volgt de ontwikkelingen uiteraard op de voet: via de media, maar ook via onze agent en andere bekenden in Oekraïne. Dit doen we niet alleen omdat we reizen organiseren, maar ook omdat we meeleven met de Oekraïners en hun prachtige land. Wij hebben Oekraïne vaak bezocht en kwamen altijd enthousiast terug. We hopen dan ook dat de situatie snel normaliseert, zodat de Oekraïners samen kunnen bouwen aan een nieuw en beter land.

Helaas hebben wij ons aanbod van reizen naar Oekraïne moeten aanpassen. De Krim, met al haar geschiedenis, natuur, cultuur en stranden, is bezet door Rusland en wij adviseren onze reizigers dan ook dit gebied te mijden. De onrust in het oosten van het land, met steden als Kharkov en Donetsk, heeft minder gevolgen voor reizigers: dit gebied is toeristisch gezien nauwelijks interessant.

Maar het land heeft nog steeds veel te bieden. Het bruisende Kiev, het sfeervolle Lviv en het mondaine Odessa zijn nog gewoon te bezoeken. Daarnaast hebben wij een aantal nieuwe bestemmingen in ons programma opgenomen: de oude stad Tsjernihiv en het landelijke Uman, een verblijf op het platteland en een excursie naar het verlaten Tsjernobyl.

Reis nog dit jaar af naar Oekraïne! Waarom? Omdat het land nog steeds een prachtige en boeiende bestemming is. Omdat de prijzen laag zijn doordat veel bezoekers wegblijven en de lokale munt sterk in waarde is gedaald. En omdat de Oekraïners onze steunen verdienen. Blini draagt ook graag een steentje bij en rekent in 2014 geen reserveringskosten bij reizen naar Oekraïne.

Heb je vragen over ons huidige reisaanbod naar Oekraïne of wil je een offerte voor een reis op maat ontvangen? Wij adviseren je graag! Vul het offerteformulier in of neem contact met ons op via 030-3040031 of info@blinireizen.nl.