Ontmoet Sputnik!

Ontmoet Sputnik!Met trots introduceren we Sputnik, onze nieuwe partner in Rusland, met als specialiteit excursies die nét even anders dan anders zijn. Tijdens ons laatste bezoek aan Sint-Petersburg, de thuisbasis van de organisatie, ontmoetten we Aleksandra, mede-oprichter, en Nadya, city-manager voor Sint-Petersburg. In Café Fartuk (een Blini-tip!) spraken we over de mogelijkheden om hun aanbod te koppelen aan ons programma, en die waren al snel gevonden. Ook Blini richt zich immers, buiten het standaard aanbod, op zaken die buiten de gebaande paden vallen.

Tijdens ons gesprek werden we verrast door hun enthousiasme, door de deskundigheid en door de voortvarendheid waarmee de organisatie op poten werd gezet en nu wordt uitgebreid. Behalve in Sint-Petersburg is er ook een groot aanbod in Moskou, en richt Sputnik zich sinds kort op de Oekraïense markt (Kiev, Liv en Kharkov). Als je ronddwaalt op het Sint-Peterburg-deel van hun website vind je de gebruikelijke stadstours, maar ook excursies die je zelf nooit bedacht zou hebben en die je een inkijkje geven in het Russisch leven van alledag. En dan hebben we het nog niet eens over Moskou en de steden in Oekraïne gehad…

Om in de stemming te komen noemen we alvast een aantal bijzondere tours:
Vintage and Thrift stores
Russian Cuisine
Creative Spaces of Sint-Petersburg
On the Lenin’s way! (bike tour)

Als je geïnteresseerd bent, kun je rechtstreeks bij Sputnik een excursie boeken. Zie voor meer informatie de website van Sputnik.

Heb je vragen of wil je een offerte voor een reis op maat ontvangen? Wij adviseren je graag! Vul het
offerteformulier in of neem contact met ons op via 030-3040031 of info@blinireizen.nl.

9 november 2013