Per boot naar de Baltics

Per boot naar de BalticsWil je met je eigen auto door de Baltische Landen toeren? Of heb je geen zin in een vlucht? Vanaf de Duitse haven Kiel varen veerboten in 20 uur naar de Litouwse havenstad Klaipeda. Onze autorondreizen passen wij dan zo aan dat de reis begint en eindigt in Klaipeda.

Steeds meer reizigers kiezen er voor met de eigen auto door de Baltische landen te reizen. Zij pakken in het Duitse Kiel de nachtboot en rijden 20 uur later de boot af en de Litouwse havenstad Klaipeda binnen.

Veerboten maken zo ook een rondje Oostzee mogelijk. Pak bijvoorbeeld vanaf Tallinn de boot naar Helsinki en vanaf het Finse Turku de boot naar Stockholm om vanaf daar via Zweden en Denemarken terug te rijden. Blini Reizen kan alle overtochten regelen. Vraag naar de mogelijkheden.

Voor mogelijke reizen naar de Baltische landen zie onze pagina’s met voorbeeldreizen: Letland, Estland en Litouwen. N.B.: de genoemde reizen zijn altijd voorbeelden waarvan we denken dat ze een mooi uitgangspunt vormen voor een rondreis of stedentrip.

Wil je advies over een bepaalde route of wil je een offerte voor een reis op maat ontvangen? Wij adviseren je graag! Vul het offerteformulier in of neem contact met ons op via 030-3040031 of info@blinireizen.nl.

4 januari 2017

De foto op deze pagina komt van de website van DFDS Seaways.