Reisplannen?

Reisplannen? Bijv. een treinreis door Rusland, Mongolië en China (foto: Astrid)Bij ons begint het na weken van binnen zitten serieus te kriebelen. Steeds vaker gaan we in gedachten de grens over en puzzelen op nieuwe reisplannen. Richting Baltische Landen met de auto en boot? Een treinreis naar Kiev? Misschien zelfs verder met de Trans-Mongolië Express?
We zijn vast niet de enigen. Maak je ondanks – of misschien juist vanwege – de huidige situatie plannen voor een reis nog tijdens deze zomer of in het najaar? Of denk je al na over reizen in 2021? We stellen graag een offerte voor je op. Lees meer over aangepaste annuleringsvoorwaarden.

Bij het plannen van nieuwe reizen later dit jaar of in 2021 loop je al snel aan tegen de vraag: kunnen we tegen die tijd wel op pad? We begrijpen natuurlijk dat er twijfels kunnen zijn door de huidige onzekere situatie. We overleggen daarom graag over aangepaste, soepeler, annuleringsvoorwaarden. Dit is maatwerk omdat we daarbij onder meer afhankelijk zijn van de afspraken met lokale partners en de regels van luchtvaartmaatschappijen.

Goed nieuws is dat KLM de ticketvoorwaarden heeft aangepast: voor alle nieuwe boekingen geldt dat de vluchtdata zonder kosten zijn aan te passen. Je betaalt alleen de eventuele meerprijs van de vluchten op de nieuwe data.

En wat misschien goed is om te weten: als een reis onverhoopt niet kan doorgaan ontvang je de reissom gewoon retour. Wij werken dus niet met zogeheten ‘Corona-vouchers’.
(Let op: sommige luchtvaartmaatschappijen werken wel met vouchers. we informeren je graag.)
Verder zijn we aangesloten bij het garantiefonds GGTO. In geval van een (onwaarschijnlijk) faillissement ben je je geld niet kwijt.

8 mei

De prachtige foto bij dit bericht is gemaakt door Astrid (je hebt haar misschien gezien bij onze kraam op de Beurs voor Bijzondere Reizen in januari). Ze reisde met de trein door Rusland, Mongolië en eindigde in China. Meer van haar foto’s zijn binnenkort te vinden op onze website.

Een (trein)reis door Rusland, Mongolië en China (foto: Astrid)