Sri Lanka: relaxter kunnen we het niet maken

Sri Lanka Met een combinatie van cultuur, geschiedenis, natuur en strand past Sri Lanka uitstekend bij Blini Reizen. Net als bijvoorbeeld in India organiseren we in Sri Lanka individuele reizen op maat. Daarbij reis je rond per auto met chauffeur, naar onze mening de ideale manier om een van de leukste en meest diverse landen van Azië te verkennen.

Zin in zo’n ontspannen vakantie? Doe dan inspiratie op in ons Sri Lanka-programma en boek vóór 1 september 2014 een rondreis, dan betaal je geen reserveringskosten.

Op onze website staan drie voorbeeldreizen door Sri Lanka: van 11, 15 en 21 dagen. Het kleine eiland heeft zoveel te bieden dat je zelfs met een reis van 3 weken nog niet uitgekeken hoeft te zijn. Maar met alleen een smalle zeestraat tussen India en Sri Lanka is het ook een mooie aanvulling op een reis door het grote buurland. Na het soms hectische India kun je je reis vervolgen op het ontspannen Sri Lanka met haar prachtige stranden. Op onze website staan daarom ook twee voorbeelden van combinatiereizen: Rajasthan & Sri Lanka en Tamil Nadu & Sri Lanka.

Op onze facebook-pagina vind je een selectie van onze foto’s in het Sri Lanka-album.

Heb je vragen of wil je een offerte voor een reis op maat ontvangen? Wij adviseren je graag! Vul het offerteformulier in of neem contact met ons op via 030-3040031 of info@blinireizen.nl.

15 juni 2014