Terug in Kerala

De backwaters van KeralaDe Kerala Travel Mart is de grootste reisbeurs van India die iedere twee jaar wordt gehouden in de oude havenstad Kochi. In september was Blini Reizen er bij. De KTM is dé plek waar aanbieders van verschillende soorten accommodatie, lokale agenten uit Kerala en tour operators uit het buitenland elkaar ontmoeten.
Voor ons diende het bezoek vooral om te zoeken naar de beste hotels, guesthouses en houseboats en om nieuwe ideeën op te doen voor onze reizen door het zuiden van India. En natuurlijk was er voldoende tijd om de banden aan te halen met onze agent en nieuwe contacten te leggen.

Na drie dagen vol afspraken tijdens de beurs en borrels en diners erna, was het tijd om zelf weer eens te gaan kijken in een van Indiaas leukste staten: Kerala. In vier dagen verkenden we per auto met chauffeur en per houseboat de fascinerende backwaters rond Alappuzha en de groene bergen rond Periyar. We sloten onze korte reis af aan het lange strand van Marari, niet ver ten zuiden van Kochi.

Het was natuurlijk niet de eerste keer dat we Kerala bezochten. Toch waren we weer blij verrast door alles wat dit deel van India heeft te bieden: prachtige natuur, een kleurrijk plattelandsleven, uitstekende hotels en guesthouses, vriendelijke mensen en een fantastische keuken. Het is een bestemming die we niet voldoende kunnen aanbevelen.

Op onze facebook-pagina vind je een selectie van onze foto’s in het Kerala-album.

Heb je vragen of wil je een offerte voor een reis op maat ontvangen? Wij adviseren je graag! Vul het offerteformulier in of neem contact met ons op via 030-3040031 of info@blinireizen.nl.

Diner met agenten en andere contacten