Terugblik Beurs voor Bijzondere Reizen 2016

Terugblik Beurs voor Bijzondere Reizen 2016Blini Reizen en de Beurs voor Bijzondere Reizen zijn precies even oud: 5 jaar! In 2011 waren we aanwezig bij de eerste editie, en ook afgelopen weekend bouwden we onze stand weer op in de prachtige Beurs van Berlage in A’dam.

En net als andere jaren kijken we terug op een succesvol en leuk weekend. Geïnteresseerden kwamen langs voor informatie, een blik in onze vele persoonlijke fotoboeken of gewoon om een praatje te maken. Met name zondag waren er veel reizigers die al eerder bij ons hadden geboekt.

De meesten zagen we voor het eerst in levende lijve, maar er waren er ook die ook andere jaren van de partij waren.

Voor onszelf is de Beurs altijd weer een bron van inspiratie: het is leuk en interessant om van gedachten te wisselen met bezoekers, hun reisverhalen te horen en hun fotoboeken te bekijken. Ook de contacten met onze collega-aanbieders en eventuele buitenlandse agenten die de beurs bezoeken zijn voor ons nuttig en interessant. Beide dagen gaf Wouter een presentatie over o.a. de Pamir Higway in Centraal-Azië, een gebied dat hoog op ons eigen lijstje met favoriete bestemmingen staat.

We zijn vast van plan om ook weer bij de 2017-versie aanwezig te zijn en zullen dit ruim op tijd communiceren via onze website en onze nieuwsbrieven. Degenen die ons dit jaar hebben gemist maar wel geïnteresseerd zijn, kunnen een kijkje nemen op de website van de Beurs voor Bijzondere Reizen.

Tot een volgende keer!
Wouter, Irene & Frans.

Terugblik Beurs voor Bijzondere Reizen Amsterdam 2016