Tio-studenten i.s.m. Blini op nummer 1!

Vlag KirgiziëDasha Peterburgska en Eline Geschiere van Hogeschool Tio Utrecht ontwikkelden i.s.m. Blini Reizen een reis naar Kirgizië (Kyrgystan). Dit land was voor veel medestudenten een onbekende bestemming, maar dat veranderde op 27 januari. Want toen wonnen Dasha en Eline de 1e prijs in de wedstrijd Touroperating! Volgens de jury presenteerden ze een goed uitgewerkte reis voor CASA Travel, een (vooralsnog fictief) nieuw merk van Blini, dat staat voor Community, Adventure, Sustainable & Active.
Hun presentatie geeft een goed beeld van het land en de toerismemogelijkheden. Ook voor niet-studenten…

Dasha en Eline reizen nog dit jaar naar Kirgizië. Ze wonnen de finale van het project Touroperating, dat jaarlijks worden beloond. De jury was zeer onder de indruk van de studenten. De winnaars werden bekendgemaakt in het FOX Theater in Hoofddorp.
De studenten Internationaal Toeristisch Management werkten in teams om unieke reizen samen te stellen. Gedurende de finaledag, waar de teams hun plannen presenteerden, passeerden knap in elkaar gezette reisprogramma’s de revue. Dagvoorzitter Boy Lokhoff praatte de dag aan elkaar. De vakjury, bestaande uit Marijke Vink (GI Travel), Yolande Spoon (Sunair), Paul van Laarhoven (De Jong Intra Vakanties) en Ton Vendrig (Leisure Reps) was onder de indruk van het hoge niveau van de reizen.

Dasha en Eline van Tio Utrecht ontwikkelden de beste reis tijdens het project Touroperating met als bestemming Kyrgyzstan. De reis van naar Zuid-Korea/Japan van Virginia Wassenaar en Fransiska Rossari Kanesia van Tio Rotterdam werd tweede.

Kijk voor de reizen die wij aanbieden naar dit land op onze Kirgizië-pagina. En heb je vragen of wil je een offerte voor een reis op maat ontvangen? Wij adviseren je graag! Vul het
offerteformulier in of neem contact met ons op via 030-3040031 of info@blinireizen.nl.

5 februari 2014

Winnaars Tio touroperating 2014