Waar is de Mol? In Georgië!

Wie is de Mol? in GeorgiëWij van Blini moeten bekennen dat we nog nooit een aflevering van “Wie is de Mol?” hebben bekeken. Dit ondanks de vele enthousiaste verhalen van vrienden en bekenden, die vanaf aflevering 1 aan de beeldbuis gekluisterd zaten en in speciale whatsapp-groepen het wel-en-wee van de deelnemers volgden. Maar daar is dit jaar verandering in gekomen…

De reden? De Mol is deze keer gesitueerd in een Blini-land, en dan ook nog een land waar we een bijzondere band mee hebben: Georgië.

In 2000 waren we er voor het eerst en zijn in de jaren die volgden regelmatig teruggegaan. Daarbij verkenden we steeds een andere regio en was Tbilisi onze uitvalsbasis. We zijn dan ook heel erg benieuwd hoe het land en de inwoners in beeld worden gebracht (en of het ons lukt te raden wie de Mol is). We zitten er morgen klaar voor!

“Wie is de Mol?” wordt op zaterdagavond om 20:30 uur uitgezonden door AvroTros op NPO1. Meer informatie of heb je de eerste aflevering gemist? Kijk dan op de homepage van het programma.

Benieuwd naar mogelijkheden om zelf rond te reizen? Kijk dan eens naar onze voorbeeldreizen, deze kunnen naar eigen wens worden aangepast.

Vanaf 25 maart 2018 is er twee keer per week een directe vlucht Brussel–Tbilisi met Georgian Airways.

Heb je vragen of wil je een offerte voor een reis op maat ontvangen? Wij adviseren je graag! Vul het offerteformulier in of neem contact met ons op via 030-3040031 of info@blinireizen.nl.

12 januari 2018

De foto’s in dit bericht zijn gemaakt tijdens de keren dat wij zelf in Georgië waren.

Wie is de Mol? in Georgië