Waarom India?

Waarom India?India is een vreemde eend in ons programma-aanbod: we richten ons immers op de landen van de voormalige Sovjet-Unie. Waarom dan toch ook India?

Heel simpel: wij zijn zelf zó enthousiast over dit diverse en fascinerende land, dat we het graag met onze reizigers willen delen.

Sinds ons eerste bezoek van 16 jaar geleden zijn we betoverd en we keren er dan ook regelmatig terug. In de loop der jaren hebben we India goed leren kennen, door al onze reizen maar ook door er over te lezen, naar Indiase films te kijken en er met mensen over te praten. En we hebben er uitstekende contacten opgedaan, ook in de reiswereld.

Wij zijn Blini Reizen ooit begonnen uit enthousiasme voor reizen door de landen van de voormalige Sovjet-Unie. Dus wat doe je dan als ook enthousiast bent over India, als je ook India goed kent? Juist, je gebruikt je kennis en enthousiasme bij het organiseren van reizen door het meest diverse, meest fascinerende land ter wereld: India!

Op onze website staan nu acht rondreizen door verschillende delen van India, van de hoge bergen in het noorden tot de witte stranden in het zuiden. Het zijn voorbeeldreizen, reizen waarvan wij denken dat ze leuk en goed zijn maar die we graag voor onze reizigers aanpassen. Wil je wat langer of juist wat korter weg? Ontbreekt net die ene stad of die bijzondere tempel waarover je hebt gelezen en die je graag wilt bezoeken? Laat het ons weten. Wij stellen graag een offerte voor een reis-op-maat voor je op.

Bij het merendeel van onze voorbeeldreizen reis je per auto met chauffeur. Dit is comfortabel en flexibel en wij denken dat je op deze manier het meeste kan halen uit je bezoek aan India. Op sommige trajecten is de trein echter een uitstekend alternatief. De bedrijvigheid op de perrons, het ontspannen leven in de wagons van nachttreinen, het landschap vanuit de trein: je leert India en de Indiërs op een andere manier kennen. Er valt zeker wat te zeggen voor de stelling dat een bezoek aan India niet compleet is zonder een nachttrein genomen te hebben. Vraag ons naar de mogelijkheden als je dit inderdaad wilt.

Is je interesse gewekt? Kijk dan voor meer informatie op onze reizen naar India-pagina.

Heb je vragen of wil je een offerte voor een reis op maat ontvangen? Wij adviseren je graag! Vul het
offerteformulier in of neem contact met ons op via 030-3040031 of info@blinireizen.nl.