Wit-Rusland: 30 dagen visum-vrij

Kruis langs de weg in BelarusNee, Wit-Rusland is geen provincie van Rusland en ook geen omschrijving van winters Rusland. Wit-Rusland is een zelfstandige republiek met als hoofdstad Minsk.
Wit-Rusland is wel een van de minst bekende en minst bezochte Europese landen. Wellicht dat het afschaffen van de visumplicht hier verandering in brengt. Wanneer je (niet via Rusland) op het vliegveld van Minsk aankomt en hiervandaan ook weer vertrekt, kun je 30 dagen zonder visum in het land verblijven.

Blini Reizen werkt graag mee aan het op de kaart zetten van Belarus. We organiseren rondreizen per huurauto door dit boeiende land. Zelf rijden is goed te doen: de wegen zijn goed, de bewegwijzering op orde, het land is veilig en de mensen staan open voor buitenlanders. En natuurlijk kun je onderweg altijd contact opnemen met onze plaatselijke agent.

Toen wij na een self-drive van 8 dagen Wit-Rusland terugvlogen naar Amsterdam bedachten we hoe we Wit-Rusland kort zouden omschrijven: schoon, ontspannen, uitstekende wegen, vriendelijke mensen (ondanks de taalproblemen), boeiende geschiedenis en onbekend. Het is een land waar je niet veel andere westerse toeristen tegenkomt en dat maakt het eigenlijk alleen maar leuker.

Voorbeeldreizen vind je op onze Wit-Rusland-pagina en natuurlijk kunnen we ook reizen op maat organiseren.
Heb je vragen of wil je een offerte voor een reis op maat ontvangen? Wij adviseren je graag! Vul het offerteformulier in of neem contact met ons op via 030-3040031 of info@blinireizen.nl.

De foto’s bij dit bericht zijn gemaakt tijdens een 8-daagse reis die we eerder maakten.
Op onze facebook-pagina vind je een ruimere selectie van onze foto’s in het Wit-Rusland-album.

Blini-Tip: Ben je in Brest, ga dan op zondagmiddag naar het stadspark, waar bewoners zich verzamelen om te flaneren, te wandelen, te genieten van de zon, een sjasliekje te eten of een wodkaatje te drinken. Toen wij er waren dansten tientallen ouderen op de muziek van een groot orkest.

8 september 2018

Selectie Wit-Rusland foto’s Blini Reizen