Zonbestemmingen in de winter

Uitzicht vanuit het Blini kantoor: het Unesco-monument Rietveld-Schröder-huis in de sneeuwDegenen die reikhalzend uitkeken naar de start van de winter werden dit weekend op hun wenken bediend: op zaterdag begon het in het oosten van het land te sneeuwen en op zondag was ook in Utrecht alles bedekt onder een dik pak sneeuw (op de foto het uitzicht gistermiddag vanuit ons Blini-kantoor op het Rietveld Schröderhuis, sinds 2000 op de Unesco Werelderfgoedlijst).

Waar voor de een de winter niet lang genoeg kan duren, heeft de ander het na een tijdje wel gezien. De korte dagen, de kou, de feestdagen voorbij: het is tijd voor weer wat zonlicht en warmte, maar de lente is nog een eind weg.

Voor hen is het – als de vrije dagen het toelaten natuurlijk – wellicht een aantrekkelijk idee om energie op te doen in een zonnig land.

Blini richt zich niet speciaal op zonvakanties, maar heeft wel een land in het aanbod dat zich daar bij uitstek voor leent: India.
Behalve dat je hier kunt ontspannen aan het strand, kun je ook op culinair en cultureel gebied alle kanten op. Bezoek bijvoorbeeld de plaatselijke Unesco monumenten: India heeft er zelfs 44.

Voor India is een visum verplicht, maar dit kun je van te voren zelf zonder veel moeite en binnen korte tijd online regelen.

Als je in Zuid-India nog wat extra comfort zoekt kies dan, waar mogelijk, voor hotels uit de CGH-keten. Meestal zijn we wat huiverig om hotels van ketens te gebruiken, over CGH Earth kunnen we echter alleen maar enthousiast zijn. Lees er meer over in het stukje dat verscheen n.a.v. van een eerder Blini-bezoek aan India.

Wil je ook snel richting de zon? Kijk dan voor meer informatie op onze India-pagina. Heb je vragen of wil je een offerte voor een reis op maat ontvangen? Wij adviseren je graag! Vul het offerteformulier in of neem contact met ons op via 030-3040031 of info@blinireizen.nl.

11 december 2017
bijgewerkt op 9 april 2020