Disclaimer

Aansprakelijkheid

Op deze website staat veel informatie over onze bestemmingen. Uiteraard doet Blini Reizen haar uiterste best om er voor te zorgen dat alle informatie correct en up-to-date is. Blini Reizen kan desondanks niet instaan voor de juistheid, volledigheid of actualiteit van alle informatie op haar website. Ook wordt op de website regelmatig door middel van links en op andere manieren verwezen naar informatie, producten en diensten die door andere partijen worden verzorgd. Hoewel Blini Reizen terughoudend en voorzichtig is met deze verwijzingen, wijst zij iedere aansprakelijkheid hierbij van de hand.

Blini Reizen besteedt de grootst mogelijke zorg aan het samenstellen en bijhouden van de informatie over haar reizen op de website. Helaas zijn fouten en vergissingen altijd mogelijk. Ook wijzigingen in het beleid van andere partijen of de situatie op de plek van bestemming kunnen er toe leiden dat de informatie op de website van Blini Reizen niet (meer) correct is. Aan de informatie op de website kunnen derhalve geen rechten worden ontleend.

Foto’s en beschrijvingen

Op onze website vind je ondermeer foto’s en beschrijvingen van hotels en bestemmingen. Deze zijn bedoeld om indruk en sfeer weer te geven. Het is onvermijdelijk dat hierbij de persoonlijke mening en opvatting van de makers van de foto’s en van de schrijvers van de teksten een plaats krijgen. Een en ander is dus niet geheel objectief en kan door anderen anders ervaren worden.

Privacy

De persoonlijke gegevens die je op onze website invult of op andere wijze deelt met Blini Reizen worden verwerkt en beheerd door Blini Reizen. Blini Reizen respecteert hierbij jouw privacy en zorgt ervoor dat jouw persoonlijke gegevens vertrouwelijk blijven. Jouw gegevens worden niet met derden gedeeld, tenzij dit voor de organisatie van jouw reis noodzakelijk is. Als je vragen hebt over het privacybeleid van Blini Reizen kun je contact opnemen met info@blinireizen.nl.