Contact

Kantoor Blini Reizen Erasmuslaan 3 bis in Utrecht

Contact met Blini kan op verschillende manieren:

Per e-mail
Blini Reizen is het makkelijkst te bereiken via e-mail: info@blinireizen.nl

Per telefoon
Blini Reizen is van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar op 030-3040031 van 10:00 tot 17:00.
Buiten kantooruren kun je een bericht op onze voicemail achterlaten met het verzoek teruggebeld te worden. Als je een voorkeur hebt voor ‘s avonds of in het weekend is dat ook mogelijk.

Via het offerte-formulier
Op onze website vind je het offerteformulier. Hier kun je alle gegevens invullen die we nodig hebben om een offerte voor een reis op maat op te stellen.

In een persoonlijk gesprek
Als je graag je reisplannen persoonlijk met ons wilt doorspreken, is dat natuurlijk mogelijk. Wel willen we je vragen om telefonisch of via de mail van te voren een afspraak te maken, zodat we voldoende tijd kunnen inplannen voor het bezoek.

We hebben geen aparte reiswinkel, maar werken vanuit ons kantoor aan huis aan de Erasmuslaan 3 bis in Utrecht. Op de Erasmuslaan vind je twee witte appartement-blokken, door Rietveld ontworpen. Je moet bij het eerste blok zijn. Trapje op, bel linksboven (naambordje W.van der Meer/I. de Jonge). Zeker met de foto hierboven kan het niet misgaan.
In onze straat zijn altijd wel (betaalde) parkeerplekken vrij. Op 100 meter afstand kun je gratis parkeren op de Louis Bouwmeesterlaan. Maar natuurlijk zijn we ook per openbaar vervoer bereikbaar: vanaf het station met bus 8, uitstappen bij halte de Hoogstraat. Vanaf daar is het nog een paar minuten lopen.

Per post
(Post)adres:
Blini Reizen
Erasmuslaan 3 bis
3584 AZ Utrecht