Op pad met Blini

Hoe werkt Blini?
Individueel. Op maat. Flexibel. Dat is de werkwijze van Blini Reizen.

• Gebruik de kennis en ervaring van Blini Reizen en al haar contacten.
• Laat een reis samenstellen, op basis van jouw eigen wensen.
• Bepaal zelf hoeveel je door Blini laat regelen en hoeveel je zelf regelt.
• Een grote mate van vrijheid en flexibiliteit.
• Zelf bepalen welke plaatsen je bezoekt.
• Reis per vliegtuig, trein, bus, huurauto of auto met chauffeur.
• Problemen of vragen onderweg? Onze lokale agent staat altijd voor je klaar.
• Kies tussen drie klassen hotels, variërend van eenvoudige middenklasse tot absolute top.

Op de website staat een serie voorbeeldreizen. Reizen die we hebben samengesteld op basis van onze kennis en ervaring. Maar diezelfde ervaring leert ons dat iedere reiziger zijn of haar eigen wensen, ideeën en voorkeuren heeft. Daarom stellen we graag een offerte voor een reis-op-maat voor je op. Vul het offerteformulier op de website in en we gaan voor je aan het werk. Natuurlijk kun je ook altijd even bellen of mailen naar info@blinireizen.nl.

Meer weten over de werkwijze van Blini, onze garanties en onze vaste reizigers? Lees dan het artikel in de Reisgids van de Consumentenbond waarin o.a. aandacht wordt besteed aan garantiefonds GGTO. Door op het icoontje hiernaast te klikken kun je het artikel openen: (PDF document)

Onderweg
Niet alle Blini-landen zijn even goed georganiseerd en ontwikkeld. Dingen lopen soms anders dan gepland: een museum is plotseling dicht, de elektriciteit valt uit of een weg blijkt onbegaanbaar. Dit vraagt een zekere mate van flexibiliteit van onze reizigers. Als er echt iets aan de hand is kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze agent. Vaak, maar niet altijd, weten zij een oplossing te vinden.

Ex-Sovjet-Unie
De Sovjet-Unie heeft nooit bekend gestaan om vriendelijkheid en goede dienstverlening. Deze mentaliteit is niet overal verdwenen. Soms loop je tegen een uitermate botte of onbehulpzame douanier, bankbediende of kassajuffrouw aan. Dit hoort allemaal bij de ervaring van reizen door de Blini-landen. En dat kan behoorlijk grappig zijn, tenminste: als je even afstand weet te nemen…

India
Voor India geldt een ander verhaal. Indiërs die in de dienstverlening werken zijn meestal erg servicegericht en vriendelijk. Maar taalproblemen en vooral cultuurverschillen kunnen nog steeds tot verwarring en problemen leiden.

Ten slotte nog even een paar woorden over de cultuurschok waar veel bezoekers aan dit land mee te maken krijgen: India kan heftig zijn. Het land is zo totaal anders dan Nederland, de verschillen zijn zo groot. Het is soms moeilijk alles wat je ziet en meemaakt te bevatten, een plaats te geven. Dat geldt ook als je een ervaren reiziger bent.
En dan zijn er ook nog de minder fijne kanten van India waar je als reiziger onvermijdelijk mee geconfronteerd wordt: lawaai, armoede, stank, verval, smerigheid, hitte, onverschilligheid ten opzichte van het lijden van anderen.

Dit alles, de grote verschillen en de negatieve kanten van India, maakt dat reizen door India soms een groot beroep doet op je incasseringsvermogen. Wij kunnen als Blini Reizen India niet veranderen maar we doen wel ons best om het onze reizigers zo makkelijk, zo prettig mogelijk te maken. We stellen onze reizen met zorg samen, kiezen waar mogelijk voor reizen per auto met chauffeur, besteden veel aandacht aan de keuze voor de hotels, werken met ervaren chauffeurs en gidsen en beschikken ter plekke over uitstekende contacten die kunnen helpen als er iets aan de hand is.