Partners

Autohuur
Duurzaam toerisme
Luchtvaartmaatschappijen
Verzekeringen

Om de kwaliteit van onze reizen te waarborgen werkt Blini Reizen onder andere samen met specialisten op bovengenoemde gebieden.
We geven per organisatie een korte introductie, volledige en actuele informatie kun je vinden op de website van de betreffende maatschappijen.


Autohuur
Sunny Cars
Wil je alles uit je welverdiende reis halen? Huur dan op je bestemming een Sunny Cars huurauto.
Een huurauto van Sunny Cars staat garant voor een 100% zorgeloze reis.
Ruime Keuze: elk mogelijk type auto, overal ter wereld. In meer dan 90 landen en altijd tegen de voordeligste tarieven
Beste Prijs: een all-in-prijs, inclusief een ongelimiteerd aantal kilometers, glas-banden-bodem schadedekking, een WA van minimaal € 7,5 miljoen en een schade- en diefstalverzekering zonder eigen risico
Persoonlijk: altijd een reservering op maat. Een extra bestuurder, winterbanden, adresaflevering of GPS? Allemaal zo geregeld
Gemak: Nederlandstalige service en 24 uur per dag bereikbaar
Dát is autohuur volgens Sunny Cars!
Top


Duurzaam toerisme
logo Trees for AllWie reist belast het milieu, hieraan valt niet te ontkomen. Je kunt er echter voor kiezen de belasting voor het klimaat te beperken en de CO₂-uitstoot van je reis te compenseren. Blini heeft hiervoor via de Vereniging voor Kleinschalige Reisorganisaties, de VvKR, een samenwerkingsovereenkomst afgesloten met Trees for All.
Blini Reizen en de VvKR willen daarmee een concrete bijdrage leveren aan een duurzame wereld en de uitstoot van CO₂ compenseren door het planten van bomen.
Meer informatie over de manier waarop je kunt compenseren is te vinden op onze eigen website, op de pagina Duurzaam toerisme of op de website van Trees for All.
Top


Luchtvaartmaatschappijen
Bij al onze voorbeeldreizen staan prijzen vermeld. De kosten van de internationale vluchten vermelden we daarbij apart. Dit is niet omdat we de vluchten niet kunnen of willen regelen, maar om verschillende andere redenen. Zo zijn de vluchtprijzen vaak afhankelijk van de tijd van het jaar waarin je reist en pakken vluchten vaak duurder uit als je korter voor vertrek boekt. Verder is het voor ons niet haalbaar om alle eventuele aanbiedingen op onze website bij te houden.

We nemen de vluchten graag mee in onze offertes. Dit neemt je niet alleen het nodige geregel uit handen, maar betekent ook dat de vluchten vallen onder de regels voor pakketreizen. Als je denkt beter of goedkoper af te zijn door de vluchten zelf te regelen, is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Blini Reizen kan tickets regelen voor (vrijwel) alle luchtvaartmaatschappijen. Hieronder volgt informatie over een aantal van de maatschappijen waar wij vaak mee samenwerken.
Onderstaande informatie kan veranderen, het is daarom van belang altijd zelf een en ander te controleren op de website van de maatschappij of na te vragen bij Blini Reizen.

airBaltic
Brussels Airlines
Georgian Airways
KLM en Air France
LOT Polish Airlines
Lufthansa & Austrian Airlines
Ukraine International Airlines
Turkish Airlines
Wizz Air

airBaltic
logo airBalticAirBaltic is de nationale maatschappij van Letland, ze vliegt direct vanaf Amsterdam en Brussel op Riga, Vilnius en Tallinn. Air Baltic is dus ideaal voor een reis die verschillende landen combineert.

Vanaf Riga zijn aansluitingen mogelijk naar veel van de Blini-bestemmingen:
• Palanga (in Litouwen)
• Kiev, Odessa
• Tbilisi
Aansluitingen zijn vaak goed en de luchthaven van Riga is klein en prettig. Als je een langere overstap hebt, ben je vanaf de luchthaven snel in het centrum van de stad.
Meer informatie is te vinden op de website van airBaltic.
Top

Brussels Airlines
Brussels Airlines vliegt rechtstreeks vanaf Brussel op een aantal Blini-bestemmingen. Interessant zijn vooral de volgende vluchten:
logo Brussels Airlines
• Jerevan (Armenië), een paar keer week, de enige directe vluchten vanuit Nederland en België
• de drie Baltische hoofdsteden: Riga, Tallinn en Vilnius. Dit doen zij deels in samenwerking met Air Baltic.
Meer informatie is te vinden op de website van Brussels Airlines.
Top

Georgian Airways
logo Georgian AirwaysGeorgian Airways is de nationale maatschappij van, jawel, Georgië. Zij vliegen als enige maatschappij rechtstreeks op Tbilisi, enkele keren per week vanaf Amsterdam en vanaf Brussel. Los van het feit dat het fijn is niet te hoeven overstappen, zijn de tijden van aankomst en vertrek prettiger dan bij veel andere maatschappijen die op Tbilisi vliegen (en vaak midden in de nacht aankomen en vertrekken).
Meer informatie is te vinden op de website van Georgian Airways.
Top

KLM en Air France

logo KLM
logo Air France

KLM en Air France hebben geen verdere introductie nodig.
Vanaf Schiphol bieden zij ondermeer vluchten aan naar de volgende Blini-bestemmingen:
• Helsinki (voor de boot naar Tallinn)
• Kiev
• Riga, Tallinn en Vilnius (alles uitgevoerd door Air Baltic)
• Jerevan (via Parijs of Moskou)
• Tbilisi (uitgevoerd door Georgian Airways)
• China (ondermeer Beijing, Shanghai, Chengdu en Hongkong).
Meer informatie is te vinden op de websites van KLM en van Air France.
Top

LOT Polish Airlines
logo LOTLOT Polish Airlines bestaat al sinds 1929 en is aangesloten bij de STAR Alliance rond Lufthansa. LOT vliegt vanaf Schiphol, Brussel en Düsseldorf via Warschau naar een flink aantal bestemmingen die interessant zijn voor Blini-reizigers:
• Tbilisi en Jerevan
• Kiev, Odessa, Lviv
• Chisinau
• Tallinn, Riga en Vilnius
Meer informatie is te vinden op de website van LOT.
Top

Lufthansa en Austrian Airlines

logo Lufthansa logo Austrian Airlines

Lufthansa en dochtermaatschappij Austrian Airlines vliegen op veel Blini-bestemmingen, met een overstap in Duitsland (Frankfurt of München) of Oostenrijk (Wenen). Vooral interessant zijn de bestemmingen waarop vanuit Nederland en België niet of weinig direct wordt gevlogen, zoals Chisinau (Moldavië), Odessa en Lviv (Oekraïne) en de combinatie Bakoe (Azerbeidzjan) en Jerevan (voor onze Kaukasus-reizen).
Meer informatie is te vinden op de websites van Lufthansa en van Austrian Airlines.
Top

Ukraine International Airlines
logo Ukraine International AirlinesUkraine International Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Oekraïne. Ukraine International vliegt al meer dan 25 jaar rechtstreeks van Amsterdam op Kiev. Er zijn ook vluchten vanaf Brussel en Düsseldorf.
Vanaf Kiev zijn er binnenlandse verbindingen naar steden als Odessa en Lviv.
Daarnaast vliegt Ukraine via Kiev op een groot aantal andere Blini-bestemmingen, zoals Tbilisi (Georgië), Jerevan (Armenië) en Bakoe (Azerbeidzjan). Met name de vluchten naar Tbilisi en Jerevan zijn interessant: Ukraine International Airlines is een van de weinige maatschappijen die ’s avonds en niet midden in de nacht aankomen. Bovendien is een stop-over van een of meerdere dagen in Kiev een leuke uitbreiding op een reis door de Kaukasus.
Ukraine International Airlines is een partner in Sky Team, de alliantie rond KLM en Air France. Dit betekent dat een deel van de directe vluchten van Amsterdam naar Kiev wordt uitgevoerd door toestellen van KLM.
Meer informatie is te vinden op de website van Ukraine International Airlines.
Top

Turkish Airlines
logo Turkish AirlinesTurkish Airlines vliegt vanaf Amsterdam, Düsseldorf en Brussel op een groot aantal van onze bestemmingen. Dit zijn vooral plaatsen in de Kaukasus en Centraal-Azië, maar Turkish Airlines vliegt ook op Delhi en Mumbai. Met alle vluchten van Turkish Airlines vlieg je met een overstap in Istanbul. Dat geeft je de mogelijkheid om je reis te verlengen: Istanbul is natuurlijk een fantastische stad voor een verblijf van een paar dagen.
Meer informatie is te vinden op de website van Turkish Airlines.
Top

Wizz Air
logo Wizz AirWizz Air is een Hongaarse budgetmaatschappij die de laatste jaren flink is gegroeid. De luchtvaartmaatschappij vliegt vooral op het oosten van Europa, in Nederland vanuit Eindhoven en in België vanuit Brussel en Charleroi. Voor Blini-reizigers zijn de volgende bestemmingen interessant: Riga, Vilnius en Kutaisi (in het westen van Georgië). Deze vluchten zijn rechtstreeks en gaan meermalen per week.
Meer informatie is te vinden op de website van Wizz Air.
Top


Verzekeringen
Allianz Global Assistance
Je kunt via Blini Reizen de reis- en annuleringsverzekeringen van Allianz Global Assistance (het vroegere Mondial Assistance) afsluiten. Met de reisverzekering kun je rekenen op een uitstekende dekking van de S.O.S.-kosten, medische kosten, ongevallen, diefstal en verlies van bagage. Bovendien ben je 24 uur per dag verzekerd van hulpverlening. De annuleringsverzekering vergoedt eventuele annuleringskosten als je onverhoopt en met geldige reden je reis moet annuleren. Prijzen en mogelijkheden vind je op onze website onder Voorwaarden.
Top