Kiev & Moskou (6 dagen)

van Kiev naar Moskou

Kiev, de stad waar het 1000 jaar geleden allemaal begon, en Moskou, het kloppende hart van het huidige Rusland. Je bezoekt twee boeiende hoofdsteden die verbonden zijn door een eeuwenlange geschiedenis.

De reis begint in Kiev, de hoofdstad van de Oekraïne. Een fascinerende stad die een lange en turbulente geschiedenis combineert met een bruisend heden. Kiev was de geboorteplek van het oude Rus, de voorloper van het huidige Rusland.
Vanuit Kiev trok prins Dolgoruki naar het noorden om daar in 1156 Moskou te stichten. Je reist hem per nachttrein achterna en hebt vervolgens drie dagen in het fascinerende en veelzijdige Moskou. Zo heb je voldoende tijd om deze wereldstad te leren kennen.

Reistype: individuele reis
Reisduur: 6 dagen
Beste reistijd: hele jaar

Prijs vanaf: € 395,- (uitgebreide prijsinformatie).
Praktische reisinformatie en achtergronden: Oekraïne en Rusland.
Meer informatie of een reis op maat? Wij maken graag een offerte!
Bel (030-3040031) of mail (info@blinireizen.nl) ons, of klik op de offerte-knop hieronder.
Offerte aanvraag


uitgebreide reisbeschrijving

Dag 1-2 Kiev
Je vliegt naar de Kiev, de hoofdstad van de Oekraïne. Bij aankomst in Kiev word je opgewacht en naar je hotel in het centrum van de stad gebracht.

Kiev vormt het hart van het land en toont de geschiedenis en het karakter van de Oekraïne. De talloze kerken, kloosters en musea zorgen er samen met de vele cafés, restaurants, winkels en parken voor, dat een verblijf van een paar dagen eigenlijk niet voldoende is. De meeste reizigers verlaten Kiev na een paar dagen met het idee slechts een klein deel van de stad te hebben leren kennen.

Dag 3 Kiev & vertrek trein
Je hebt een laatste dag in Kiev. Pas in de avond word je bij het hotel opgepikt en naar het station gebracht. Dit is een prachtig gebouw waar de opwindende sfeer van lange treinreizen het hart van de echte reiziger sneller doet kloppen.

Je vertrekt per comfortabele nachttrein richting Rusland. Je reist in een 4-persoons coupe, of tegen een meerprijs, in een 2-persoons coupe die meer privacy biedt.

Dag 4-5 Moskou
Bij aankomst op het station van Moskou word je weer opgewacht en naar je hotel gebracht. Je hebt vervolgens twee volle dagen voor deze wereldstad.

Dag 6 thuisreis
Afhankelijk van je vluchten heb je nog een deel van de dag voor de stad. Je wordt opgehaald in je hotel en naar de luchthaven gereden.

Top