Kyiv & Moskou (6 dagen)

van Kyiv naar Moskou

Vanwege de oorlog in Oekraïne organiseren wij op dit moment geen reizen naar Oekraïne en Rusland.

Kyiv, de stad waar het 1000 jaar geleden allemaal begon, en Moskou, het kloppende hart van het huidige Rusland. Je bezoekt twee boeiende hoofdsteden die verbonden zijn door een eeuwenlange geschiedenis.

De reis begint in Kyiv, de hoofdstad van de Oekraïne. Een fascinerende stad die een lange en turbulente geschiedenis combineert met een bruisend heden. Kyiv was de geboorteplek van het oude Rus, de voorloper van het huidige Rusland.
Vanuit Kyiv trok prins Dolgoruki naar het noorden om daar in 1156 Moskou te stichten. Je reist hem per nachttrein achterna en hebt vervolgens drie dagen in het fascinerende en veelzijdige Moskou. Zo heb je voldoende tijd om deze wereldstad te leren kennen.

Reistype: individuele reis
Reisduur: 6 dagen
Beste reistijd: hele jaar

Prijs vanaf: € 395,- (uitgebreide prijsinformatie).
Praktische reisinformatie en achtergronden: Oekraïne en Rusland.
Meer informatie of een reis op maat? Wij maken graag een offerte!
Bel (030-3040031) of mail (info@blinireizen.nl) ons, of klik op de offerte-knop hieronder.
Offerte aanvraag


uitgebreide reisbeschrijving

Dag 1-2 Kyiv
Je vliegt naar de Kyiv, de hoofdstad van de Oekraïne. Bij aankomst in Kyiv word je opgewacht en naar je hotel in het centrum van de stad gebracht.

Kyiv vormt het hart van het land en toont de geschiedenis en het karakter van de Oekraïne. De talloze kerken, kloosters en musea zorgen er samen met de vele cafés, restaurants, winkels en parken voor, dat een verblijf van een paar dagen eigenlijk niet voldoende is. De meeste reizigers verlaten Kyiv na een paar dagen met het idee slechts een klein deel van de stad te hebben leren kennen.

Dag 3 Kyiv & vertrek trein
Je hebt een laatste dag in Kyiv. Pas in de avond word je bij het hotel opgepikt en naar het station gebracht. Dit is een prachtig gebouw waar de opwindende sfeer van lange treinreizen het hart van de echte reiziger sneller doet kloppen.

Je vertrekt per comfortabele nachttrein richting Rusland. Je reist in een 4-persoons coupe, of tegen een meerprijs, in een 2-persoons coupe die meer privacy biedt.

Dag 4-5 Moskou
Bij aankomst op het station van Moskou word je weer opgewacht en naar je hotel gebracht. Je hebt vervolgens twee volle dagen voor deze wereldstad.

Dag 6 thuisreis
Afhankelijk van je vluchten heb je nog een deel van de dag voor de stad. Je wordt opgehaald in je hotel en naar de luchthaven gereden.

Top