Moskou Stedentrip

Moskou Stedentrip

Veelzijdig Moskou
Moskou is het bruisende hart van Rusland. Een veelzijdige en fascinerende stad die elke bezoeker dagen bezig kan houden. Bovendien kan een verblijf in Moskou uitgebreid worden met bezoeken aan bijvoorbeeld de steden van de Gouden Ring.

Blini Reizen kan tientallen verschillende hotels regelen. Hieronder volgt een selectie van de meest gebruikte hotels.

Hotel Vega Izmailovo (4****; hotelklasse I)
Hotel Vega Izmailovo is een typisch Sovjet-hotel: een enorm gebouw, met alle voorzieningen en mogelijkheden die daar bij horen, de kamers zijn comfortabel. Het hotel ligt buiten het centrum, maar direct bij een metrohalte waarmee je snel op het Rode Plein staat. Vlakbij het hotel is de beroemde souvenir en rommelmarkt van Izmailovo.

Hotel Budapest (4****; hotelklasse I)
Ouderwets middenklasse hotel. De kamers zijn wat gedateerd maar het hotel heeft als groot voordeel de ligging: op minder dan 10 minuten lopen van het Rode Plein. Voor deze locatie uitstekend geprijsd.

Arium Hotel (4****; hotelklasse II)
Een nieuw hotel met goede kamers en goede service. Arium ligt binnen de tuinring, niet ver van bijvoorbeeld de Hermitage Gardens en op een half uur lopen van het Kremlin.

Hotel Petr I (5*****; hotelklasse III)
Petr I is een 5***** hotel in de sfeervolle wijk Tverskoy, praktisch om de hoek van het Boshoi-theater. Het Rode Plein ligt op minder dan een kwartier lopen, de dichtstbijzijnde metrohalte is 10 minuten lopen. Voor deze lokatie en kwaliteit is de prijs bijzonder redelijk.

Reistype: individuele reis
Beste reistijd: hele jaar

Prijs vanaf: € 70,- per nacht (uitgebreide prijsinformatie).
Praktische reisinformatie en achtergronden: Rusland.

Top