Reizen op maat

Blini Reizen verzorgt reizen naar de Baltische Landen, de Kaukasus, Centraal-Azië, Mongolië en India.

Op onze website vind je voorbeeldreizen – per bestemming en per soort reis – zodat je een idee krijgt van ons aanbod. Je kunt uit deze reizen een keuze maken en ons vervolgens om een offerte vragen, per email of via het offerteformulier. We maken dan een voorstel waarbij we rekening houden met vertrekdata, het aantal personen en eventuele andere wensen.

Mocht je jouw ideale reis niet terugvinden op de website, neem dan contact met ons op, via het offerteformulier, de telefoon (030-3040031) of per mail (info@blinireizen.nl).
We kennen veel meer plaatsen en gebieden en kunnen ook veel meer regelen dan we op onze website kwijt kunnen. En wij stellen graag in overleg met jou een goede reis samen. Dat is juist wat we leuk vinden aan Blini Reizen!

Individueel reizen betekent dat je zonder Nederlandse begeleider reist. Wel kunnen we via onze lokale agenten zorgen voor een chauffeur en/of gids ter plekke. Ook kun je altijd terugvallen op de plaatselijke vertegenwoordiger van onze agent wanneer er iets aan de hand is. Deze heeft de contacten en mogelijkheden om snel een oplossing te vinden.

De Blini staat symbool voor onze werkwijze: je kunt je favoriete reis naar eigen smaak samenstellen uit onze ‘ingrediënten’. Eenvoudig of luxe; platteland of stad; natuur, cultuur of culinair; relaxed of sportief; per vliegtuig, fiets, auto, boot of per trein; geheel verzorgd of met veel vrijheid: het is allemaal mogelijk. We bezitten de kennis, de ervaring, het enthousiasme en de lokale contacten om jouw ideale reis te organiseren!