Copy
Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Kijk dan op de online versie
Blini Reizen Nieuwsbrief
herfst in de Svaneti-regio in Georgië

Groepsreizen: vooraankondiging

Blini Reizen start in 2013 met groepsreizen. Een goede aanvulling op onze individuele reizen omdat niet iedereen een reisgenoot heeft om samen mee op pad te gaan, omdat een individuele reis soms relatief duur en lastig is én omdat het gewoon leuk kan zijn met een groep op reis te zijn!

Lees meer...
Koorddansen in de Kaukasus

Koorddansen in de Kaukasus

Olaf Koens, correspondent in Rusland, schreef een boek over zijn reizen door de Kaukasus. Deze brachten hem niet alleen in de onrustige Russische deelrepublieken, maar ook in Georgië en Azerbeidzjan. Het zijn fascinerende verhalen die je als lezer een andere kijk geven op deze gecompliceerde regio.

Ontvang een exemplaar van dit boek bij een volledige rondreis door een Kaukasus-land, bijv. Georgië
Viktor Vasnetsov

Viktor Vasnetsov

Russische schilders zijn in Nederland nauwelijks bekend, wellicht met uitzondering van Repin, Kandinsky en Chagall (die eigenlijk uit Wit-Rusland komt). Blini vindt dit jammer en brengt daarom graag een van haar favorieten onder de aandacht: Viktor Vasnetsov, een tijdgenoot van Repin.

Gratis naar Vasnetsov? Lees meer...
Facebook & Twitter

Twitter en Facebook

Blijf niet alleen op de hoogte van alle Blini-nieuwtjes via onze nieuwsbrief en website, maar volg ons ook op Facebook en Twitter.

Een nieuwe reis of een speciale aanbieding? Schaft Armenië de visumplicht af? Komt er een bijzondere documentaire over Georgië of een mooie Russische film?

Blini twittert het de wereld in of meldt het via Facebook
kerkje in Novgorod

Nieuw bij Blini

Blini blijft bezig met het ontwikkelen van nieuwe reizen:

Oezbekistan & Kirgizië

Estland Fly & Drive

rondreis Oud Rusland

stedentrip Kiev & Moskou

fietsreizen Estland & Kirgizië
Verrassend Vilnius

Verrassend Vilnius

Vilnius is een van de grote verrassingen van het oosten van Europa: een stad vol barokke kerken, statige panden en sfeervolle pleinen. De aantrekkingskracht zit niet alleen in de mooie gebouwen maar ook in de gezellige terrasjes, de goede restaurants en een verrassend uitgaansleven.

Als je nog dit jaar boekt, ontvang je een gratis upgrade naar hotelklasse II.
Lees meer...

Over Blini

Blini Reizen verzorgt reizen naar de landen van de voormalige Sovjet-Unie. Individueel en op maat. Geheel verzorgd of met veel vrijheid. Naar bekende en onbekende hoogtepunten. Blini Reizen bezit de kennis, de ervaring, het enthousiasme en de lokale contacten om jouw ideale reis te organiseren.
Copyright © 2012 Blini Reizen, All rights reserved.
Email Marketing Powered by MailChimp