Copy
Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Kijk dan op de online versie
Blini Reizen Nieuwsbrief
Pasen in Armenië

Pasen in Armenië

In het jaar 301 was Armenië het eerste land ter wereld dat zich bekeerde tot het Christendom. En ondanks een turbulente geschiedenis heeft Armenië altijd zijn geloof weten te behouden, een geloof dat nu een belangrijk onderdeel vormt van de eigen identiteit. Bezoek Armenië tijdens de paasdagen en woon de Paasmis bij in de kathedraal van Echmiadzin.
Lees meer...
Op de fiets door de Baltische landen

Fietsen door de Baltische landen

Groen, landelijk, goede, stille wegen en relatief vlak: Estland en Letland zijn de perfecte keuze voor een fietsvakantie. Lange-afstands-fietspaden zorgen ervoor dat je zonder problemen je weg vindt door bossen en over eilanden. Het is een  ontspannen manier om de Baltische landen te leren kennen.
Lees meer...
In het spoor van Napoleon

In het spoor van Napoleon

Dit jaar is het precies 200 jaar geleden dat Napoleon Rusland binnenviel met het grootste leger dat de wereld ooit had gezien. Reis in het spoor van Napoleon van Vilnius naar Moskou en bezoek onderweg de slagvelden van Berezina en Borodino, de oude steden Polotsk, Vitebsk en Smolensk en de hoofdsteden Vilnius, Minsk en Moskou.
Lees meer...
de Oekraïne: Kiev

de Oekraïne: Kiev

In juni organiseert de Oekraïne samen met buurland Polen het EK voetbal, voor Blini een reden om extra aandacht te besteden aan dit voor velen onbekende land. In dit nieuwsbericht zetten we Kiev in het zonnetje, de hoofdstad van het land. Kiev is een geweldige stad die zoveel heeft te bieden dat je haar na een paar dagen met spijt verlaat.
Lees meer...
Transsib &  Mongolië

Transsib & Mongolië

Mongolië is het land van de uitgestrekte, golvende steppen waar nomaden leven in vilten tenten. Het is een fascinerende wereld, door de leegte, de ongereptheid en de boeiende cultuur van de Mongoolse nomaden. Met Blini Reizen bezoek je het land als tussenstop onderweg van Moskou naar Beijing of natuurlijk als reisdoel op zich.
Lees meer...
Oezbekistan

Oezbekistan

Oezbekistan is het meest bekende en meest bezochte land van Centraal-Azië. Dit heeft alles te maken met de drie legendarische steden binnen haar grenzen: Khiva, Buchara en Samarkand. Het zijn fascinerende steden met prachtige madrassas en minaretten, waar het verleden tastbaar en de ontmoeting tussen verschillende culturen nog steeds zichtbaar is.
Lees meer...

Over Blini

Blini Reizen verzorgt reizen naar de landen van de voormalige Sovjet-Unie. Individueel en op maat. Geheel verzorgd of met veel vrijheid. Naar bekende en onbekende hoogtepunten. Blini Reizen bezit de kennis, de ervaring, het enthousiasme en de lokale contacten om jouw ideale reis te organiseren.
Copyright © 2012 Blini Reizen, All rights reserved.
Email Marketing Powered by MailChimp