Copy
Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven?
Kijk dan op de online versie
Blini Reizen naar India
Waarom India?
 

Waarom India?


India is een vreemde eend in ons programma-aanbod: we richten ons immers op de landen van de voormalige Sovjet-Unie. Waarom dan toch ook India?

Heel simpel: wij zijn zelf zó enthousiast over dit diverse en fascinerende land, dat we het graag met onze reizigers willen delen.
Sinds ons eerste bezoek van 16 jaar geleden zijn we betoverd en we keren er dan ook regelmatig terug.

Rajasthan
 

Rajasthan


De deelstaat Rajasthan toont het klassieke India. Van paleizen en forten, van woestijnen, kamelen-markten en slangen-bezweerders; van vrouwen met rinkelende armbanden in kleurrijke sari’s, van besnorde mannen met al even kleurrijke tulbanden.
Rajasthan is ook makkelijk te combineren met Agra, waar je de Taj Mahal, één van de 7 wereldwonderen, vindt.

Zuid-India
 

Zuid-India


Geurige specerijen, thalis, wierook en stomende chai. Uitbundig gekleurde Hindoe-tempels, rode stippen, oranje bloemenslingers, felgroene theeplantages en rijstvelden, beschilderde koeien en Kathakali-dansers. De roep van chai-wallahs,  de stilte van de Backwaters, de claxons van de riksjas, het geluid van de branding. Krijg je er al zin in?
Drie voorbeeldreizen:

Kerala en
de weg naar Ladakh
 

De weg naar Ladakh


Deze spectaculaire route voert je over de passen van de Himalaya naar het oude koninkrijk Ladakh.
De bijnaam "Klein Tibet" verwijst naar de hoogte, naar het boeddhisme, maar ook naar verwantschap met de Tibetanen. Onze 15-daagse reis is af en toe letterlijk adembenemend met soms eenvoudige voorzieningen, maar wel dé manier om het geïsoleerde Ladakh te bereiken.

Deccan & Goa
 

Deccan & Goa


Karnataka ontbreekt in veel reizen naar India. En dat is jammer, want deze deelstaat bezit een aantal bijzondere bezienswaardigheden. Zoals de stad Mysore, de tempels van Belur & Halebid en de ruïnestad Hampi.

Onze 14-daagse reis Deccan & Goa doet deze plekken aan en eindigt in Goa, de voormalige Portugese kolonie die terecht beroemd is om zijn lange, witte palmenstranden.

India & Nepal
 

India & Nepal


Het Himalaya-rijk Nepal vormt met haar ontspannen sfeer, prachtige landschap en eigen cultuur een bijzondere uitbreiding op iedere reis door India.

In onze 14-daagse India & Nepal-reis combineren we de hoofdstad Ladakh met de heilige stad Varanasi, gelegen aan de oever van de Ganges, de tempels van Khajuraho en de steden van de Gouden Driehoek.

Over Blini

Blini Reizen verzorgt reizen naar de landen van de voormalige Sovjet-Unie én India. Individueel en op maat. Geheel verzorgd of met veel vrijheid. Naar bekende en onbekende hoogtepunten. Blini Reizen bezit de kennis, de ervaring, het enthousiasme en de lokale contacten om jouw ideale reis te organiseren.
Copyright © 2013 Blini Reizen, All rights reserved.
Email Marketing Powered by MailChimp