Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven?
Kijk dan op de online versie
Nieuwsbrief Winter 2015/2016
de Medeo IJsbaan, Almaty, Kazachstan
Samarkan doe je o.a. aan in Oezbekistan Hoogtepunten
 

Langs de Zijderoute

De Zijderoute fascineert. Langs dit netwerk van handelsroutes verspreidde zich eeuwenlang niet alleen handelswaar maar ook mensen, kennis, kunst en godsdiensten. China heeft grootse plannen deze route weer nieuw leven in te blazen.
Wil je naar de woestijnen in West-China, de bergpassen van Centraal-Azië, de oude karavaansteden van Oezbekistan, de moskeeën van Iran? Reis met Blini!
Lees meer...
Rusland in de winter
 

Weg in de winter


De Nederlandse winters zijn niet meer wat ze geweest zijn: geen bevroren rivieren onder een stralende zon in een strakblauwe lucht, maar meestal gewoon een voort-zetting van een toch al druilerige herfst...

Natuurlijk kun je dit seizoen gelaten ondergaan en hopen dat de lente zich weer snel aandient. Maar waarom niet eropuit getrokken? Naar een plek waar de zon wél schijnt of juist naar daar waar de winters pas écht koud zijn. Wij hebben wel een paar suggesties voor je.
Lees meer
Vuurtoren in Sri Lanka
 

Naar het noorden
van Sri Lanka

Het noorden van Sri Lanka was door de burgeroorlog jarenlang een no-go-area voor reizigers. Nu de rust is teruggekeerd, is het gebied weer toegankelijk. Rond Jaffna wachten verlaten kusten, geïsoleerde eilanden en een boeiende kennis-making met de Tamil-cultuur op de avontuurlijke reiziger.
Vaste Blini-inspirator Frans bezocht vorig jaar Jaffna en omgeving. Hij maakte een fotoalbum van deze regio én van andere delen van het prachtige Sri Lanka.
Russische films in de prijzen
 

Nieuwtjes & Tips


Visum voor India aanvragen is nu veel makkelijker

• Indicatie kosten per (Blini)-land op numbeo.com. Handig!

• Films uit Rusland, Iran, Oekraïne en Georgië bij IDFA in de prijzen. Lees meer

• Hernieuwde visumplicht voor Mongolië

• Iraanse fotografe Newsha Tavakolian exposeert in Prince Claus Fund Gallery

• Estonian Air failliet. Lees meer
Russische postzegel
 

Beurs voor Bijzondere Reizen

Op 9 & 10 januari vindt alweer voor de vijfde keer de Beurs voor Bijzondere Reizen plaats. In de Beurs van Berlage, een sfeervolle locatie, vind je m.n. de gespecialiseerde, kleinere reisorganisaties. Blini is al vanaf het begin aanwezig en ook nu weer van de partij om je plannen door te spreken, persoonlijk kennis te maken of je gewoon te inspireren met onze verhalen en fotoboeken. Kans maken op een gratis toegangskaart?  Lees meer…

Over Blini

Blini Reizen verzorgt reizen naar de landen van de voormalige Sovjet-Unie én India, Sri Lanka & Iran. Individueel en op maat. Geheel verzorgd of met veel vrijheid. Naar bekende en onbekende hoogtepunten. Blini Reizen bezit de kennis, de ervaring, het enthousiasme en de lokale contacten om jouw ideale reis te organiseren.
Copyright © 2015 Blini Reizen, All rights reserved.
Email Marketing Powered by MailChimp