Copy
Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven?
Kijk dan op de online versie
Illustratie van Vera Pavlova (1952-2015)
 

10 jaar Blini


Zomer 2008, gezeten op het terras van stamkroeg Jan Primus, besloten we te onderzoeken of onze droom om een eigen reisorganisatie te beginnen wel haalbaar was. De aantekeningen die we toen op een bierviltje maakten vormden de basis waarop we de 2 jaar erna verder zouden bouwen. En jawel: herfst 2010 ging onze eerste reiziger op pad.
Via deze nieuwsbrief willen wij van Blini al onze reizigers en ieder die met ons samenwerkt(e) bedanken: zonder jullie hadden we dit jubileum nooit gehaald.
            BEDANKT!
Illustratie van Vera Pavlova (1952-2015)
 

Onze allereerste reiziger op pad

We beschouwen 17 oktober 2010 als de geboortedatum van Blini Reizen. Op die dag namelijk vertrok onze allereerste reiziger. Het was een speciaal moment: voor Martijn, die voor het eerst de Baltische landen zou bezoeken, en ook voor ons, die voor het eerst iemand op pad stuurden. Twee maanden eerder had hij bij ons aangeklopt. Hij wilde naar de Baltics maar schreef ook "Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik weinig idee heb wat je daar nou precies kan doen." Lees meer...
Illustratie van Vera Pavlova (1952-2015)
 

Nieuwe website


Hoewel het een lastige periode voor reisorganisaties is, heeft het gemis aan reizigers ook een voordeel: je krijgt de ruimte om tijd te besteden aan zaken met minder prioriteit. In ons geval is dat o.a. de website. Hoewel we altijd erg blij met dit visitekaartje waren (want mooi, overzichtelijk en snel) is het na 10 jaar trouwe dienst toch wel tijd voor een nieuwe versie. Wanneer de site online gaat is nog niet bekend, maar we houden jullie op de hoogte via de (huidige) website, de nieuwsbrief en onze Facebook-pagina.
Illustratie van Vera Pavlova (1952-2015)
 

E-visum voor Rusland

Vanaf 2021 maakt Rusland het makkelijker én goedkoper het land binnen te komen. Dan is het namelijk voor reizigers mogelijk om zelf online een elektronisch visum te regelen. De nieuwe regel zou eigenlijk op 1 januari van start gaan, maar is i.v.m. de reisrestricties rond het corona-virus vooralsnog uitgesteld. De nieuwe procedure gaat aanzienlijk in de kosten van het visum schelen, een uitnodigings-brief is niet meer nodig.
Lees meer...
Illustratie van Vera Pavlova (1952-2015)
 

Toch op bezoek


Was 2020 een doorsnee jaar geweest, dan waren we nu druk bezig met de voorbereidingen voor de jaarlijkse Vakantiebeurs in Berlage. Echter, ook hier gooit het Covid-virus roet in het eten: de beurs is uitgesteld naar april. Ook een bezoek aan ons kantoor (iets dat voor een aantal reizigers de voorkeur heeft) is voorlopig niet mogelijk. Wil je toch je reisplannen met ons doorspreken? Dan is dat, op afspraak, vanaf nu ook mogelijk via Zoom of Skype. Misschien niet ideaal, maar wel persoonlijker dan via de mail of per telefoon.
Illustratie van Vera Pavlova (1952-2015)
 

Blini's lees- & doe- en kijktips

• We zijn gek op sprookjes, en al helemaal op Russische. We verheugen ons dan ook op Russische sprookjes door Thé Tjong-Khing.
• Vogelspotten is een grote hobby. Speciaal voor mede-vogelaars: lees meer over de vogeltrek in Georgië.
• Voor in het vat: Romanovs en Ridders, middeleeuwse kunst uit de Hermitage Sint-Petersburg in Amsterdam.
• De 2Doc-redactie geeft IDFA-2020 tips, 3 ervan spelen in de Blini-regio: Welcome to Chechnya, Bitter love en Hey teachers

Over Blini

Blini Reizen verzorgt al sinds 2010 reizen naar de landen van de voormalige Sovjet-Unie, Iran én India. Individueel en op maat. Geheel verzorgd of met veel vrijheid. Naar bekende en onbekende hoogtepunten. Blini Reizen bezit de kennis, de ervaring, het enthousiasme en de lokale contacten om jouw ideale reis te organiseren.
Copyright © 2020 Blini Reizen, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp