Copy
Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven?
Kijk dan op de online versie
Een nieuwe lente een nieuwe reis?
Uitzich op de de 'achtertuin' van Kuksu Muiza, Letland
 

Baltische Manors


Op zoek naar een vakantie- bestemming voor deze zomer? De Baltische Landen zijn relatief dichtbij (2,5 uur vliegen of 20 uur varen), ze beschikken over een gevarieerde natuur, stille stranden en boeiende steden en ze zijn nog relatief onbekend. Ook vind je er prachtige landhuizen, vroeger domein van de Duitse en Russische adel, nu sfeervolle hotels op het platteland. Een rondreis per auto langs deze manors is een bijzondere ervaring. Lees er meer over: Baltische Landhuizen en Met de auto door de Baltics.
Onderweg in Georgië met chauffeur (foto: Job & Joke)
 

Armenië en Georgië per auto

Plan je een autorondreis door Georgië en/of Armenië en wil je meer weten over het reizen per huurauto of per auto met chauffeur? In een speciale blog geven wij de antwoorden op de meest gestelde vragen.
Blini Reizen organiseert al meer dan 10 jaar rondreizen door Georgië en Armenië. In de eerste jaren trokken al onze reizigers per auto met chauffeur door de Kaukasus. Inmiddels kiezen steeds meer mensen er voor zelf te rijden. Maar wat is voor jou de beste keuze? Lees meer...
Kerkje in het centrum van Minsk
 

Volg ons op FB


Blijf je graag op de hoogte van onze bestemmingen en van Blini zelf? Wil je een seintje krijgen als wij een nieuwe blog met tips, ideeën en reiservaringen op onze website plaatsen? Volg ons dan via Facebook. Hier posten we regelmatig nieuwtjes en wetens-waardigheden, over onze landen en over onszelf. Ook vind je er een groot aantal albums met reisfoto's, van ons en onze reizigers. Bekijk bijv. het Kirgizië-album van Marja en reisgenoten, het Transsib-album van Marijke en Bruno of ons eigen Wit-Rusland album.
Foto uit de film My Happy Family (Georgië)
 

Blini's lees- en kijktips

Afgelopen maanden namen we weer een aantal mooie titels op in de Blini-O-theek.
Om te lezen:
• Konstatin Pauskovski:
De muziek van de herfst
• Maxim Osipov:
De wereld is niet stuk te krijgen. In ons blog lees je meer over dit boek
• Jelle Brandt Corstius:
BAM, een reis van niets naar niets
Om te kijken:
• My Happy Family, op de foto hierboven (op Netflix)
• The Trader (op Netflix)
• The Lawyer (op Picl)
Vrouwen maken selfies voor het Registan, Samarkand (Oezbekistan)
 

5 Oezbekistan tips


De drie legendarische steden Samarkand, Buchara en Khiva staan bij veel reizigers hoog op het verlangenlijstje. Een rondreis door Oezbekistan is dan ook niet compleet zonder deze drie. Iedere reisgids somt de grote monumenten op die je in deze steden moet bezoeken.
Maar hoe haal je nét even meer uit je bezoek? In een speciaal hieraan gewijd bericht geven we 5 persoonlijke tips om deze bijzondere steden beter te leren kennen en te ervaren. Lees meer...
Driespan, Kamtsjatka (foto: Marijke en Bruno)
 

Corona en reizen

In steeds meer landen ben je als reiziger welkom met een vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag (zonder quarantaine-verplichting). Andere landen werken aan vergelijkbare regels. We verwachten daarom dat we vanaf de zomer eindelijk weer op reis kunnen.
Omdat we begrijpen dat veel reizigers tot die tijd met onzekerheden en vragen zitten, hebben wij onze reisvoorwaarden aangepast en annulerings-regels versoepeld: lees meer (of bel of mail ons even).

Over Blini

Blini Reizen verzorgt al sinds 2010 reizen naar de landen van de voormalige Sovjet-Unie, Iran én India. Individueel en op maat. Geheel verzorgd of met veel vrijheid. Naar bekende en onbekende hoogtepunten. Blini Reizen bezit de kennis, de ervaring, het enthousiasme en de lokale contacten om jouw ideale reis te organiseren.
Copyright © 2021 Blini Reizen, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp